Delimiter

Asiakkaiden kertomaa

Suurkiitos kaikille palautteen antajille.
On ollut ilo toimia kanssanne. Jokainen kuvauskeikka on ollut minulle elämys.

- Jari Salopino -

PekkaVappuAnitaZaidaEsa NLottaMaijaKariJaanaLeeviMarikaSirke  Antti PekkalaMarika PlakettiKirsiAnitaTaru & MarkusLaura & HenkkaElisaTuuliHääpotretitHääpari 248Messukylän omakotiyhdistys RyJuha Leppäniemi  toimitusjohtaja / CEO  Kokoushotelli MurikanrantaEsa Sofia Kohtala & Helena Ahti-Hallberg
Ammattimaista työn jälkeä. Hinta/laatu todella kohdallaan. Kekseliäs mies kuvaamaan

Pekka

Aivan upeita kuvia. On ilo ja kunnia saada Hänet mukaan syksyn projektiimme.

Vappu

Jari Salopino on miellyttävä, helposti lähestyttävä kuvaaja. Hän saa kuvattavansa ihmiset rentoutumaan mukavalla tavalla. Suosittelen

Anita

”Tunne on todella saatu ikuistettua kuviisi, kauniita ja upeita kuvia. Suosittelen!”

Zaida

”Ilmakuvaus oli ammattimaista toimintaa. Kuvia saatiin runsaasti eri kulmista ja korkeuksista.”

Esa N

”Todella helppoa, rentoa ja mukavaa kuvailla Jarin kanssa. Meidän 7kk ei vierastanut lainkaan -rauhallinen tutustuminen ennen kuvaamista +++ Kuvat oli ihania, rakastuin jokaiseen! En voi muuta kuin suositella muillekin.”

Lotta

”Sekä siunaus- että muistotilaisuus hoidettiin todella hienotunteisesti. Arvostan sitä, että kuvauskohteeseen tutustuttiin etukäteen. Suosittelen!”

Maija

”Kyllähän Kuvauspalvelu Salopino otti semmoisia kuvia Tuuloksen Kapakanmäen Antti Tuiskun illasta, että niitä muistelen vielä vaarina kiikkustuolissa. Suosittelen!”

Kari

Tuuloksen Kapakanmäki
”Olen kahteen otteeseen ollut Jarin kuvattavana ja olen mielettömän tyytyväinen kuviin! Jari on persoonana helposti lähestyttävä ja kuvattavana oleminen on silloin helppoa ja luontevaa. Huikean taitava kuvauksen ammattilainen!”

Jaana

”Valtavan hyviä kuvia valtavan hyvällä ammattitaidolla!”

Leevi

”Nyt on pakko kehua! Salopinon kanssa työskentely on luontevaa, ammattimaista ja huumori virtasi! Salopinoa suosittelen!”

Marika

”Jari täytti meidän yhden haaveen mahtavalla ammattitaidolla. Jarin kanssa on todella helppo puuhastella ja huumorintajua löytyy! Hänen työtapansa on ennen kaikkea asiakaslähtöstä. Aivan täydellinen sunnuntain kuvaussessio.”

Sirke

”Salopinon kuvat olivat erinomaisen laadukkaita ja korkeatasoisia, joita voitiin ja voidaan jatkossa käyttää kisoihin liittyvässä viestinnässä. Salopino suoriutui tehtävistä erinomaisesti ja osoitti nopeasti muuttuvissa tilanteissa hyvää harkintakykyä sekä oma-aloitteisuutta.”

Antti Pekkala

Pääsihteeri Juniorien MM-painit 2017
”Jari on paras! Ruusulinnan yhteistyökumppani, jonka kanssa kaikki sujuu hienosti.”

Marika Plaketti

Ruusulinna
”Todella tyytyväinen asuntokuvaukseen.  Nopea, ammattitaitoinen ja mukava. Suosittelen.”

Kirsi

”Ihan mahtava kuvaaja ja persoona.”

Anita

Muotiputiikki Helmi
”Salopino hoiti hääjuhlamme kuvauksen ammattimaisesti ja todella positiivisella otteella! Kaikki sujui viimeisen päälle 5/5, joten voin lämpimästi suositella!”

Taru & Markus

”Hyvänmielen kuvauspalvelua”. Jari on aivan uskomattoman omistautunut työlleen. Kuunteli meitä ja toteutti juuri sellaisia kuvia joita halusimme! Myös vieraat ihastuivat. Pelkkää positiivista sanottavaa, aion suositella kaikille”

Laura & Henkka

"Aivan huikea valokuvaaja. Ikuistanut poikamme kotiutuskuvat ja ristiäiset." KIITOS JARI ”

Elisa

"Sujuvaa yhteistyötä muoviteollisuuden tuotteiden kuvaamisessa!"

Tuuli

Artekno Oy
"Todella upeita kuvia. Kiitoksia kuvauksesta ja hyvää loppukesää ja syksyä"

Hääpotretit

"Jari Salopino hoiti hääkuvauksemme ammattimaisesti ja kokonaisvaltaisesti. Loistavaa palvelua mukavassa hengessä, Kiitos Jari!"

Hääpari 248

"Jarin kanssa tehtiin Messukylän omakotiyhdistys Ry:lle ilmakuvaukset Messukylästä. Materiaalin laatu on todella järisyttävän kovaa ja hän on raudanluja ammattilainen myös ilmakuvauksessa."

Messukylän omakotiyhdistys Ry

Olemme olleet tyytyväisiä kuviesi laatuun. Asiointi kanssasi on ollut vaivatonta ja luotettavaa. Tulemme käyttämään palveluitasi myöhemminkin tarpeen vaatiessa.

Juha Leppäniemi toimitusjohtaja / CEO Kokoushotelli Murikanranta

Todella upeita potrettikuvia. Kiitoksia kuvauksesta ja hyvää loppu kesää ja syksyä

Esa

Jari on ollut mukana kuvaajana meidän tanssikisoissa jo vuodesta 2015. Työnjälki on aina moitteetonta ja ammattimaista. Kilpailijat arvostavat hänen kuvia. Olemme hyvin tyytyväisiä ja yhteistyömme jatkuu tulevaisuudessakin. Lämmin suositus!

Sofia Kohtala & Helena Ahti-Hallberg

Elevent Group Oy
Delimiter

Palautetta palvelustamme

Kerro minulle, miten onnistuin tilaamassasi palvelussa. Ruusut ja risut ovat tervetulleita 🙂