Asunto- ja kiinteistökuvaukset Tampereella sekä Pirkanmaalla

Myymässä asuntoa tai kiinteistöä?

Edustava ja korkealaatuinen ammattimainen kuvamateriaali tuo kohteesta parhaat puolet esiin ja edistää kauppojen toteutumista huomattavasti. Teemme kohteesta tyylikkäät kuva-, video ja Dronevideot ammattilaisen otteella ja nopealla toimitusajalla.

Asunnon markkinoinnissa valokuvalla, ilmakuvalla ja/ tai videolla on suuri merkitys. Hyvä asuntokuva on selkeä, informatiivinen ja edustava. Ilmakuvissa näkyy hyvin paikka ja jos on järvi tai muu kiva paikka, niin näkee missä kohde on. Sen tulee olla myös realistinen. Kuvien rooli asunnon myyntiprosessissa on merkittävä, mutta kustannus pieni verrattuna asunnonvaihdon muihin kustannuksiin, valokuviin panostaminen siis kannattaa. Kun tilaat minut ammattikuvaajaksi myytävää kiinteistöäsi kuvaamaan, takaan sinulle laadukkaan ja ammattimaisen materiaalin kohteesta.

Myydäkö vai ei? Nyt vai myöhemmin?

Jos et ole vielä ihan varma aikeistasi, voit lähteä liikkeelle valokuvaajan kutsumisella paikalle. Saat valokuvat sähköisessä muodossa käyttöösi ja vapaan oikeuden julkaista tai antaa välittäjälle kun päätöksesi on valmis ja näin myynti voidaan aloittaa tuolloin nopeasti.

Itse vai välittäjän kautta?

Yksityishenkilönä myydessäsi luotettavuuden viestiminen potentiaalisille asunnon ostajille on erityisen tärkeää, ammattilaistasoiset valokuvat auttavat sinua tässä.

Kuinka valmistautua kuvaukseen?

Asunnon kannattaisi olla täysin valmisteltu ennen kuvaajan saapumista paikalle. Kuvaajan tulee pystyä työskentelemään tilassa esteettömästi ja ilman viivästyksiä. Asunnon myyjän kannattaa ottaa seuraavat asiat huomioon valmistautuessaan asuntokuvaukseen.

Lue laatimastani oppaasta, kuinka pystyt parhaiten valmistautumaan ennen kiinteistösi kuvauspäivää (PDF).