Asuntokuvaus

Edustava kuvamateriaali tuo kohteesta parhaat puolet esiin ja edistää kauppojen toteutumista huomattavasti. Otamme kohteista sovistusti kuvat, videot, ilmakuvaukset ja Matterport -virtuaalikuvaukset laadukkaasti ja nopealla toimitusajalla.

Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino
Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino
Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino
Kuvauspalvelu Salopino - asuntokuvaus
Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino
Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino

Asunto- ja kiinteistökuvaukset Tampereella sekä Pirkanmaalla

Asunnon markkinoinnissa valokuvalla, ilmakuvalla ja / tai videolla on suuri merkitys. Hyvä asuntokuva on selkeä, informatiivinen ja edustava. Ilmakuvissa näkyy hyvin paikka ja lähiympäristö missä kohde on. Sen tulee olla myös realistinen.

Ammattikuvaajan ottamat kuvat ovat tärkeä osa asunnon esittelyprosessia. Hyvien kuvien avulla asunnon etsijät pääsevät tutustumaan asuntoon ja näin saavat asunnosta ensivaikutelman.

Kuvien rooli asunnon myyntiprosessissa on merkittävä, mutta kustannus pieni verrattuna asunnonvaihdon muihin kustannuksiin. Valokuviin panostaminen siis kannattaa. Kun tilaat minut ammattikuvaajaksi myytävää kiinteistöäsi kuvaamaan, takaan sinulle laadukkaan ja ammattimaisen materiaalin kohteesta.

Asuntokuvaus - kuvaus kodin myyntiä varten

Myytkö asunnon itse etkä välittäjän kautta?

Yksityishenkilönä myydessäsi luotettavuuden viestiminen potentiaalisille asunnon ostajille on erityisen tärkeää, ammattilaistasoiset valokuvat auttavat sinua tässä.

Kuinka valmistautua asunnon kuvaukseen?

Asunnon kannattaisi olla täysin valmisteltu ennen kuvaajan saapumista paikalle. Kuvaajan tulee pystyä työskentelemään tilassa esteettömästi ja ilman viivästyksiä.

" Yhteistyö Jarin kanssa on vaivatonta ja sujuvaa. "

– Sirpa

Ilmakuvaus asuntokuvauksen yhteydessä

Erotu kilpailijoista.

Varaa ilmakuvaus asuntokuvauksen lomassa, niin saat taloyhtiöstä ja tontista havainnollistavaa ilmakuvaa. 

asuntokuvaus ilmakuvaus

Asuntojen virtuaalikuvaus

Hyödynnä kiinteistöjen esittelyyn Matterport -virtuaalikuvausta, jonka avulla ihmiset pääsevät asunnon virtuaaliesittelyyn kotoaan käsin.

Matterport-tekniikasta on nopeasti tullut maailmalla suosituin tapa esitellä tiloja. Se sopii kiinteistövälityksen työkaluksi erinomaisesti sillä tekniikan avulla voidaan myytävä tila tuoda asiakkaan ulottuvilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Matterport virtuaaliesittely voidaan yhdistää kattavaan kiinteistömarkkinoinnin kokonaisuuteen – oheispalveluina tuotamme ammattivalokuvausta, drone-kuvausta, 3D-visualisointia sekä videotuotantoa.

Virtuaalinen asuntoesittely säästää aikaa

Asuntoesittely voidaan järjestää 3D-asuntoesittelynä Matterport-tekniikalla. Virtuaaliesittely säästää aikaa sekä myyjältä että mahdolliselta ostajalta, kun kohteeseen voidaan tutustua virtuaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Varsinaisessa paikanpäällä tapahtuvassa esittelyssä voidaan keskittyä enemmän oleelliseen. Virtuaaliesittely mahdollistaa myös kauempana asuvien asiakkaiden tutustumisen kohteeseen virtuaalisesti. Myyjän kannalta taas asuntoa ei tarvitse siivota ennen jokaista näyttökertaa tai poistua asunnosta aina esittelyn ajaksi.