Asuntokuvaus

Ammattitaitoinen asuntokuvaus tuo kohteesta parhaat puolet esiin ja edistää kauppojen toteutumista huomattavasti. Otamme kohteista sovistusti kuvat, videot, ilmakuvaukset ja Virtual 3D-Vision laadukkaasti ja ketterästi.

Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino
Asuntokuvaus - Drone-kuvaus -Tampere - ONtheAIR-VISION
Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino
Kuvauspalvelu Salopino - asuntokuvaus
Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino Virtual 3D-Vision
Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino

Asunto- ja kiinteistökuvaukset Tampereella sekä Pirkanmaalla

Asunnon markkinoinnissa valokuvalla, ilmakuvalla ja / tai videolla on suuri merkitys. Hyvä asuntokuva on selkeä, informatiivinen ja edustava. Ilmakuvissa näkyy hyvin paikka ja lähiympäristö missä kohde on. Sen tulee olla myös realistinen.

Ammattikuvaajan ottamat kuvat ovat tärkeä osa asunnon esittelyprosessia. Hyvien kuvien avulla asunnon etsijät pääsevät tutustumaan asuntoon ja näin saavat asunnosta ensivaikutelman.

Kuvien rooli asunnon myyntiprosessissa on merkittävä, mutta kustannus pieni verrattuna asunnonvaihdon muihin kustannuksiin. Valokuviin panostaminen siis kannattaa. Kun tilaat minut ammattikuvaajaksi myytävää kiinteistöäsi kuvaamaan, takaan sinulle laadukkaan ja ammattimaisen materiaalin kohteesta.

Asuntokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino

Myytkö asunnon itse etkä välittäjän kautta?

Yksityishenkilönä myydessäsi luotettavuuden viestiminen potentiaalisille asunnon ostajille on erityisen tärkeää, ammattilaistasoiset valokuvat auttavat sinua tässä.

Kuinka valmistautua asunnon kuvaukseen?

Asunnon kannattaisi olla täysin valmisteltu ennen kuvaajan saapumista paikalle. Kuvaajan tulee pystyä työskentelemään tilassa esteettömästi ja ilman viivästyksiä.

Asuntojen digistailaus

Edustava kuvamateriaali tuo kohteesta parhaat puolet esiin ja edistää kauppojen toteutumista huomattavasti.

Digistailaaminen on yksityisten ja välittäjälle nopein, vaivattomin ja edullisin tapa stailata asunto myyntikuntoon sekä auttamaan asiakkaita hahmottamaan tilan potentiaalia ja vahvistamaan asiakkaan mielikuvaa asunnon tuomista mahdollisuuksista.

Kuten nimikin antaa ymmärtää, digistailaus on tilan (asunnon, toimiston tai muun tilan) stailaamista digitaalisesti mahdollisimman houkuttelevaksi. Digistailausta kutsutaan myös nimellä virtuaalinen stailaus. Kyseessä on helppo ja halpa tapa, jolla tilan visuaalinen potentiaali saadaan paljastettua ilman fyysistä vaivaa, eli huonekalujen siirtoa, niiden asettelua ja siivousta. Kustannus voi nousta korkeaksi tehdessään stailausta ilman digitaalista metodia.

Before After Digistailaus 1 ennen
Before After

Digistailaus hinta

Nyt saat asunnostasi edustavat kuvat pienellä vaivalla ja nopealla toimituksella.

Palvelumme kautta saat digistailauksen edulliseen hintaan ja nopeassa aikataulussa. Olemme ylpeitä työmme tasosta ja olemmekin varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen. Varmistaaksemme, että saat juuri sellaisen virtuaalistailauksen, kun haluat, pyydämme sinua lähettämään tilauksen yhteydessä toiveesti.

  • 1 kuva 25€
  • 2 kuvaa 45€
  • 3 kuvaa 65€
  • yli 3 kuvaa – kysy tarjous

" Yhteistyö Jarin kanssa on vaivatonta ja sujuvaa. "

– Sirpa

Ilmakuvaus asuntokuvauksen yhteydessä

Erotu kilpailijoista.

Varaa ilmakuvaus asuntokuvauksen lomassa, niin saat taloyhtiöstä ja tontista havainnollistavaa ilmakuvaa. 

asuntokuvaus ilmakuvaus

Asuntojen virtuaalikuvaus

Hyödynnä kiinteistöjen esittelyyn Matterport -virtuaalikuvausta, jonka avulla ihmiset pääsevät asunnon virtuaaliesittelyyn kotoaan käsin.

Matterport-tekniikasta on nopeasti tullut maailmalla suosituin tapa esitellä tiloja. Se sopii kiinteistövälityksen työkaluksi erinomaisesti sillä tekniikan avulla voidaan myytävä tila tuoda asiakkaan ulottuvilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Matterport virtuaaliesittely voidaan yhdistää kattavaan kiinteistömarkkinoinnin kokonaisuuteen – oheispalveluina tuotamme ammattivalokuvausta, drone-kuvausta, 3D-visualisointia sekä videotuotantoa.

Virtual 3D-Vision asuntoesittely säästää aikaa

Asuntoesittely voidaan järjestää 3D-asuntoesittelynä. Virtuaaliesittely säästää aikaa sekä myyjältä että mahdolliselta ostajalta, kun kohteeseen voidaan tutustua virtuaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta.

Varsinaisessa paikanpäällä tapahtuvassa esittelyssä voidaan keskittyä enemmän oleelliseen. Virtuaaliesittely mahdollistaa myös kauempana asuvien asiakkaiden tutustumisen kohteeseen virtuaalisesti. Myyjän kannalta taas asuntoa ei tarvitse siivota ennen jokaista näyttökertaa tai poistua asunnosta aina esittelyn ajaksi.