Lapsikuvaus ja vauvakuvaus

Lapset kasvavat silmissä. joten ikuista ohikiitävät hetket valokuviksi.

Kuvat aidoista hetkistä perheen parissa hymyilyttävät vielä vuosikymmenten päästä. Lapsuusajan valokuvat ovat myös tärkeä muisto tuleville sukupolville.

Kuvauspalvelu Salopino - lapsikuvaus
Kuvauspalvelu Salopino - lapsikuvaus
Lapsikuvaus
Lapsikuvaus

Lapsikuvaus Tampereella

Lapsiperheen arjessa täydellisen kuvan ottaminen ei aina ole aivan yksinkertaista. Juuri siksi ammattilaiselta tilattu perhe-, lapsi- ja vauvakuvaus on hieno mahdollisuus ikuistaa nämä kullanarvoiset hetket.

Perhe- ja lapsikuvaus on myös erinomainen lahjaidea. Anna läheisellesi valokuvauslahjakortti perheen tärkeiden hetkien ikuistamiseen. Tai anna lahjaksi korkealaatuiset kuvat lapsista – niin isovanhemmat kuin muukin perhe- ja ystäväpiiri ilahtuu varmasti!

Kuvauspalvelu Salopino - lapsikuvaus

" Todella helppoa, rentoa ja mukavaa kuvailla Jarin kanssa. "

Meidän 7kk ei vierastanut lainkaan -rauhallinen tutustuminen ennen kuvaamista. Kuvat oli ihania, rakastuin jokaiseen! En voi muuta kuin suositella muillekin.

– Lotta

Kuvauspalvelu Salopino - lapsikuvaus

Lapsi- ja vauvakuvat helposti

Asiantuntevana valokuvaajana osaan ottaa huomioon eri-ikäiset ihmiset ja erilaiset tilanteet kuvaushetkellä. Näin saat perheesi ikuistettua korkealaatuisiin kuviin ilman stressiä.

Tarjoan henkilökohtaisen, asiakkaan tarpeet huomioon ottavan palvelun, kilpailukykyisen hinnan sekä nopean toimituksen valokuville. Asiakkaana saat itse valita mieleisesi kuvat ja toimitan ne sinulle 1-3 päivän sisällä.

Jari Salopino - Valokuvaus Tampere

Minä, Jari

Olen opiskellut valokuvausta lukuisissa koulutuksissa, mm. Visuaaliviestinnän instituutissa sekä tunnettujen valokuvaajien kursseilla. Jatkuva kehittyminen työssäni on minulle tärkeää.

Rakastan työtäni valokuvaajana ja tämä välittäminen näkyy kuvissani. Pienyrittäjänä pystyn tarjoamaan asiakkailleni joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Minulta tilaat niin asunto-, ilma-, hää- kuin perhekuvauksenkin – ammattitaidolla ja mutkattomalla asenteella. Toimipaikkani on Tampere ja muu Pirkanmaa, mutta matkustan mielelläni myös muualle Suomeen ikuistamaan sinulle tärkeät hetket.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva valokuvaus!