Finlayson Terde ja Vooninki salit Tampere

Vooninki

Vooningissa (Väinö Linnan aukio 13) järjestetään monipuolisesti erilaisia tapahtumia. Tilat ovat muunneltavissa ja soveltuvat hyvin esimerkiksi tapahtumille, kulttuuritilaisuuksille, näyttelyille ja pop-up -myyntitapahtumille. Vooninkiin on käynti Väinö Linnan aukiolta, tilat ovat katutasossa ja esteettömät kulkea.

 

Vooningin pinta-ala on 476 m² ja huonekorkeus 3,5 m. Samanaikaisesti sallittujen henkilöiden enimmäismäärä tilassa on 300. Tilassa on viisi siirreltävää seinäkettä sekä kaksi pitkää kiinteää seinää, jotka jakavat Vooningin kahdeksi erilliseksi isoksi saliksi. Vooningissa sijaitsee myös kalustevarasto, josta löytyy tapahtumakäyttöön mm. 40 isoa pöytää, 120 tuolia sekä useita A-standeja.

 

Terde

Terdessä (Väinö Linnan aukio 13) järjestetään muun muassa tapahtumia, pop up -myymälätoimintaa sekä näyttelyitä. Nimi tulee siitä, että tilan yhteydessä on ulkoterassi ja puutarha, jotka ovat kesäaikaan käytössä. Terde on kahdessa tasossa, ylätasanteelle kulku on esteetön.

Terden pinta-ala on 184 m². Samanaikaisesti sallittujen henkilöiden enimmäismäärä tilassa on 300. Terden katossa on kiinteä videotykki. Terde on tapahtumatiloistamme korkein: ylätasanteen huonekorkeus on 4 m ja alatasanteen 5,2 m.

Lisää projekteja