Hääkuvaus Tampereella

Olen kuvannut useissa häissä ja täten ikuistanut asiakkaideni elämän tärkeimpiä hetkiä. Kuvaan niin pelkät hääpotretit kuin koko juhlat. Ota yhteyttä ja kysy hintaa!

Hääkuvaukset alkaen 250€
Valokuvaus, valokuvaaja, hääkuvaus Tampere ja Pirkanmaa

Hääkuvaus Tampereella ja Pirkanmaalla

Kuvaustyylini on dokumentaarinen ja selkeä. Se on yhdistelmä tunnelmallisia potretteja ja fine art -valokuvia, vuorovaikusta ja luottamusta.

Olen hääjuhlassanne luomassa aikaa kestäviä valokuvia luonnollisella ja rennolla tavalla ohikiitävistä hetkistä jotka rakkaiden kanssa koetaan. Näin syntyy miellyttävä ja antoisa hääkuvaus.

Tapoihini kuuluu luonnonvalon hyödyntäminen aina kuin vain mahdollista. Kaikki sivustollani otetut kuvat ovat luonnollisesti ottamiani, joten ne toimivat referensseinä kuvaustyylistäni. Lisää voit pyytää minulta ottamalla minuun yhteyttä.

Valokuvaus - kuvaaja - Hääkuvaus

Hääkuvauksen hinta

Hääkuvaus koostuu asiakkaalle näkyvästä osasta (itse kuvaaminen häissä, palaverit yms.) ja näkymättömästä osasta. Näkymättömään työhön lasketaan esimerkiksi kuvauspaikkojen suunnittelu sekä muu selvittelytyö, mikä liittyy kuvaukseen olennaisesti. Myös sähköposteihin vastaaminen ja vastaava työ ovat asiakkaille yleensä näkymätöntä ajankäyttöä.

Hääpäivän jälkeiseen editointityöhön voi helposti kulua saman verran aikaa mitä on käytetty itse kuvaamiseen. Tämä tietysti riippuu kuvaajan rutiineista ja kokemuksesta. Tällöin kymmenentuntinen ’’keikka’’ voi oikeasti olla jopa 20 tuntia pitkä kokonaisuudessaan.

Milloin saamme nähdä kuvamme?

Toimitan hääkuvat ja muiden kuvausten materiaalin nettigallerialla 1-3 päivän kuluttua tapahtumasta.

Saatte itsellenne kaiken onnistuneen materiaalin. Galleria on jaettavissa ystäville ja sukulaisille 6 kuukauden ajan sen avaamisesta. Saatte kuvat myös muistitikulla viikon sisällä.

Kokenut hääkuvaaja

Viralliset hääkuvat ennen vai jälkeen vihkimisen?

Se riippuu täysin teistä ja siitä näettekö toisenne ennen vihkimistä, mutta lähtökohtaisesti suosittelisin hääpotrettien kuvaamista ennen vihkimistä. Silloin kuvaukselle voidaan varata riittävästi aikaa, emmekä odotuta vieraitanne sillä välin.

Hääjuhlan aikana, tai heti vihkimisen jälkeen voi joskus olla hankala vetäytyä pidemmäksi aikaa kuvaamaan.

Potrettikuvauksia voi tottakai olla hääpäivän aikana yksi tai useampia, teidän toiveidenne mukaan. Esim. syyshäissä on loistava mahdollisuus kuvata vielä muutama potretti lisää kauniissa laskevan auringon valossa.

Varaa hääkuvaus ajoissa

Hääkuvaus kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä varsinkin kesäsesonki on monilla hääkuvaajilla kiireinen. Sesonki koostuu n. 12 lauantaista (yleisin hääpäivä), joten se täyttyy aika nopeasti. Vuosi etukäteen ei ole yhtään liioiteltu toiminta-aika.

hääkuvauksen varaus

Varaukset

1. Lähetä sähköpostia tai soita ja katsotaan kalenterin tilanne hääpäivänä.

2. Kertokaa häistänne: paikka, päivämäärä, kuvauksen kesto ja muut toiveet.

3. Vahvistettuanne varauksen laskutan kolmasosan hinnasta etukäteen varausmaksuna, ja loput laskusta 4 viikkoa ennen häitä.

Tavataan varaushetkellä paikan päällä tai keskustellaan puhelimitse.

Huom. varaus on sitova molemmin puolin, eikä varausmaksua palauteta asiakkaan peruessa. Teen myös aina hääkuvaussopimuksen, mikä helpottaa molempia osapuolia.

Hääkuvauspalaveri

Dokumentaarinen hääkuvaus on pitkä ja tarkkaa suunnittelua vaativa prosessi.

Palaverilla on suuri vaikutus siihen, kuinka hyvin valokuvaajalla on mahdollisuus varautua päivän kulkuun. Lisäksi ainakin itselleni on tärkeää tavata hääpari tai edes toinen heistä ennen kuvausta, jotta pääsisin tunnustelemaan hääparin toiveita.

Erittäin olennainen hyöty on myös siitä, että hääpari pääsee tutustumaan valokuvaajaan henkilönä (onhan hän läsnä parhaimmillaan koko juhlan ajan). On ihan eri asia ilmestyä hääpäivänä kuvaamaan muina miehinä verrattuna siihen, että hääparin olisi tavannut entuudestaan edes kerran.