Hautajaiskuvaukset hienovaraisesti

Hyvin usein ihmetellään kun kerron kuvaavani paljon hautajaisia. Miksi kukaan haluaisi hautajaisista kuvia? Hautajaiset ovat herkkä tapahtuma, josta läheisimmät eivät yleensä muista juurikaan mitään. Usein paikalla on sukulaisia ja tuttuja joita ei ole tavannut pitkään aikaan, eivätkä kaikki pääse aina paikalle. Valokuvin on mahdollista saada tapahtuma taltioitua ja tilanne tallennettua. Hautajaiset vaativat aina kuvaajalta erityistä hienotunteisuutta ja pysyttelyä taustalla ja voit luottaa pitkään kokemukseeni hautajaisten ikuistamisesta hienotunteisella otteella.

Valokuvaus - Hautajaiskuvaukseet

Hautajaiskuvaukset ja huomaamaton ote

Valokuvatessani hautajaisia ette tavallisesti kiinnitä minuun mitään huomiota vaan taltioin tilanteita huomaamattomasti taka-alalta. Olenpa kerran saanut palautetta puhelimitse, jossa moitittiin etten tullut ajoissa paikalle. Kysyin oliko asiakas ehtinyt jo käymään kuvat läpi ja hän palasi hetken kuluttua pahoitellen, etteivät omaiset olleet huomanneet minun kuvanneen koko tapahtuman. Lopulta asiakas oli yllättyneen tyytyväinen ja pahoitteli ettei ollut huomannut minua.
Edellämainittu tapahtumaketju kertoo paljolti tavastani toimia valokuvaajana hautajaisissa. Haluan mahdollistaa teille muistojen tallentamisen rakkaan läheisenne hautajaisista ikuistamalla tapahtuman laadukkaiksi kuviksi.

Katso lisää kuvaamiani kuvia portfoliostani.

hautajaiskuvaus
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(https://www.kuvauspalvelusalopino.fi/wp-content/uploads/2020/03/surutausta.jpg);background-color: #181e17;background-size: cover;background-position: left bottom;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 600px;}
WhatsApp Lähetä viesti...