Olen Tampereella asuva valokuvaaja.  Kuvaan  häitä, muotokuvia, luontoa  ja muita tapahtumia. Valokuvausalan koulutukseni olen hankkinut mm. VVI (Visuaalisen viestin instituutti) useilla kursseilla. Olen myös osallistunut lukuisiin muihin valokuvaustaitojani kehittäviin kursseihin ja olen erittäin kiinnostunut valokuvauksesta alana. Suorittamieni kurssien tutoreina ovat toimineet useat alan todelliset ammattilaiset kuten: Tiina Puputti, verkkokursseilla V-P Kangas Photography (häävalokuvaaja).

Luottamustehtävät

Hallituksen jäsen 2018-2020

Kuvauspalvelu Salopino

Kuvatessani minulle on tärkeää että jokainen kuvauskerta on erilainen,  siksi tykkään kuvata yleensä miljöössä. Studiota minulla ei ole, mutta tarvittaessa se onnistuu vuokraamalla :).

Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellusta kokonaisuudesta muodostuu yksilöllinen kuvaustapahtuma ja lopputuloksesta laadukas kuvauksellinen kokonaisuus.  Minulle on tärkeää, että on rento ja avoin ilmapiiri, jossa sekä kuvaaja että kuvauksen kohde voivat antaa parastaan.

Rakastan kuvata ihmisiä eri tilanteissa sekä tallentaa aitoja tunteita, toivon niiden välittyvän kuvistani myös teille. Haluan ikuistaa muistoiksi ainutlaatuisia tunteita sekä hetkiä, joihin pystyt kuvien avulla palaamaan kerta toisensa jälkeen. Mielestäni onnistunut kuva välittää katsojalleen tunnetta!

“Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” – sanotaan. Kuvatessani tavoitteena onkin saada taltioitua kuvia, joilla pystyn kertomaan tapahtumasta ikään kuin tarinan muodossa. Mikäli kuvista välittyy tapahtuman kulku ja oikea tunnelma, koen päässeeni tavoitteeseeni.

Kuvaan pääasiassa vallitsevassa valossa ja mieluiten erilaisissa miljöissä.

Rakastan aitojen tilanteiden tallentamista ja siksi kuvaankin kaikkein mieluiten häitä ja muita perhejuhlia,  tapahtumia sekä perheiden tavallista arkea.

Haluan ikuistaa kauniiksi muistoiksi ohikiitäviä, ainutlaatuisia hetkiä ja tunteita, joita muistellessa kuvaushetkeen ja sen tunnelmiin voi palata aina uudelleen. Mielestäni onnistuneesta valokuvasta välittyy tunne, jota ei tarvitse pukea sanoiksi ja sen tunteen haluan ikuistaa kerta toisensa jälkeen.

Jokainen keikkakohtaaminen on aina paras. Tilanteesta riippuen kuvaushetkessä on mukana naurua, riemua tai herkkyyttä, useimmiten näitä kaikkia. Olen äärimmäisen onnekas saadessani tehdä työtä, jota rakastan.

Mottoni on aina ollut:

Kuvaan kuin itselleni

Hyvä kuva

syntyy asiakkaan ja kuvaajan yhteistyöllä. Tällöin asiakas voi olla varma, että hän saa sitä mitä hän haluaa.

Kuvaan, kuin kuvaisin itselleni

Jokainen kuvauskeikka on erilainen, mielenkiintoinen ja kiehtova. Kuvaan jukaisella keikalla kuin itselleni ja se huomataan usein myös kuvien laadusta.
Muutamalla sanalla kiteytettynä:

KUVAT SEN KERTOVAT..
Hyvien yhteistyökumppanien kanssa on ilo työskennellä
Client logo
Tanssit.fi
Suomen tanssistudiot Oy
Suosittujen seuratanssitreenien lisäksi Suomen Tanssistudiot Oy:n tunnetuin tuote on Latinos © –tanssitreeni. Latinos on rekisteröity tavaramerkki. Sen formaatti, harjoitusmetodit ja koreografiat ovat Suomen Tanssistudiot Oy:n omistajien, Juhani ja Maija Kuosmasen kehittämiä.
Client logo
Elevent
Laadukasta viihdettä ja elämyksellisiä tapahtumia
Tanssin huippuammattilaisella Helena Ahti-Hallbergilla ja viihteen monitaiturilla Mikko Leppilammella oli yhteinen haave: tarjota laadukasta viihdettä ja tanssin riemua kaikkien ulottuville. Syntyi Elevent – ohjelmatoimisto, joka tuottaa elämyksellisiä tapahtumia ja ikimuistoisia ohjelmanumeroita.
Client logo
Suomi viihde
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti
SuomiViihde-lehti on koko Suomen kansalle profiloitu viihteellinen julkaisu, jossa pääkohderyhmänä on aktiivinen suomalainen aikuisväestö nuorista eläkeläisiin. Lehti tavoittaa laajalti myös alalla toimivia eri tahoja. Lehteen pyritään kokoamaan monipuolinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus, joka kiinnostaa kaikenlaisia ihmisiä.
Client logo
Ovako
Ovako Metals on asiakkailleen yhteistyökumppani, joka luo edellytykset pitkän tähtäimen kannattavalle tuotannolle
Ovako kehittää teknisesti korkeatasoisia teräsratkaisuja kuulalaakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuudessa toimiville asiakkailleen yhteistyössä näiden kanssa.
Client logo
Artekno Oy
Teknisten muovituotteiden ja pakkausten ammattilainen
Artekno Oy:n tuotevalikoima ulottuu erilaisista teknisistä lujitemuovi, suolumuovi- ja polyuretaanituotteista elintarvikepakkauksiin ja pakkausosiin. Artekno-kokonaispalvelu kattaa suunnittelun ja tuotannon lisäksi laajan alihankintaverkoston tuen.
Client logo
Kuusi Oy
Tuomme tekijät kotiin ja yrityksiin
Kangasalan uusi osakeyhtiö eli Kuusi Oy on yritys, jonka päätarkoitus on työllistää ja kannustaa työllistymään nuoria pitkäaikaistyöttömiä. Yritys toimii yhteistyössä kunnan ja TE-toimiston kanssa. Työvalmentajat ohjaavat nuorten työtä ja nuorten työpanosta myydään erilaisten palvelukonseptien kautta.
Client logo
AgriToukola Oy
Kasvua Luonnosta
Aina aikansa vahvuuksilla ja vahvalla suomalaisella työllä on rakennettu Toukolan tilan historia jo vuodesta 1662 saakka.
Client logo
AgriToukola Machinery Oy
Maatalouden työkoneet kaikkiin töihin
Maataloustöissä koneiden pitää kestää kovaa käyttöä ja muuttuvia kelejä. Me Agritoukola Machineryllä luotamme maailman suurimpaan konevalmistajaan, Caterpillariin. Laajasta valikoimasta löydät maatalouden työkoneet vaativaan käyttöön. Tule käymään paikan päälle tai tutustu tarkemmin sivustollamme.
Client logo
Maarakennus T.Haavisto Oy
Kokeneet ammattilaiset saavat aikaan hyvää ja laadukasta jälkeä
Maarakennus T. Haavisto Oy on saanut palvella pirkanmaalaisia asiakkaita jo viisi vuosikymmentä. Meitä on neljäkymmentä ammattiylpeää osaajaa ja jokaisella on alan vaatimukset täyttävä työturvallisuus-, tieturva-, rataturva- ja tulityökoulutus.
Client logo
Oivatuote Oy
Luotettavaa palvelua 30 vuoden kokemuksella
Kymmenien vuosien kokemus, sekä halu ja kyky kehittää toimintojaan tekevät Oivatuote Oy:stä rutinoituneen ja ammattitaitoisen, mutta samalla myös dynaamisen osaajan.
Client logo
kangasalla.fi
Monenmoista arkeasi helpottavaa ja viihdyttävää sisältöä.
Kangasalla.fi on kaupunkisivusto, joka kokoaa yhteen kaikkea kangasalalaista; yrityksiä, palveluita, ihmisiä, tapahtumia ja uutisia.
Client logo
Kangasalan sanomat
Kangasalan Sanomat on maailman kangasalalaisin sanomalehti.
Laadukas lähimedia elää kanssasi jokaisessa hetkessä. Tutustu: kangasalansanomat.fi
Client logo
Radio Sun
Täysin kotimainen ja puhtaasti pirkanmaalainen Radio SUN.
Radio SUN Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1983. Sen ensimmäinen paikallisradio oli Radio Satahäme, joka aloitti ensimmäisten kaupallisten radioiden joukossa toimintansa vuonna 1985.
Client logo
Laki- ja yrityspalvelu Ratinen Oy
Ihmisläheinen tilitoimisto Tampereen ja Oulun seudulla
Asiakkaanamme saat tarpeisiisi räätälöidyt tilitoimisto- ja lakipalvelut sekä modernit työkalut sähköiseen taloushallintoon. Olemme pk-yrittäjän luottokumppani, jonka palveluvalikoima kattaa yrityksen kokonaisvaltaisen taloushallinnon lisäksi niin yrityksen kuin yrittäjän henkilökohtaiset laki- ja veroasiat.
Client logo
JPOND Oy
Virma nimeltä JPOND
Se oli vuosi -85, kun Lammen Janne alotti Havisevan koululla enklannin opinnot. Niinku tapaan kuuluu, selvitettii saaks omasta nimestä käännettyä Lontoon kiälistä. Reteesti pikku-Janne totes olevansa Kangasalan oma James Pond. Sillo tämä sälli päätti, että häne tuleva virmansa ommuute sitte JPond.
Client logo
Pirpy ry
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat - Pirpy ry on tamperelainen pyörätuolitanssiseura, jonka yksi perustajajäsen oli Aila Peräjoki vuonna 2009. Aila on koulutukseltaan fysioterapeutti ja toimi seuran ohjaajana vuoden 2017 kevääseen saakka.
Client logo
Ruusulinna
Kutsuu tanssimaan!
Ruusulinna on vuonna 2001 avattu yksityinen tanssin harrastajien tanssilava Nurmijärven kunnassa.
Client logo
tanssikurssit.fi
Suomen tanssipuoti
Me ollaan vauhdikas, ketterä ja energinen tanssitapahtumatalo, tanssitarvikeliike ja tanssikoulu. Toimisto ja myymälä sijaitsevat Turussa ja tapaat meitä tapahtumissamme ympäri Suomen.
Client logo
Tanssikoulu Wanha Maestro
Tanssinopetusta alkajille ja konkareille
Tanssikoulu Wanha Maestro on helsinkiläinen monialainen tanssikoulu, jonka perustajilla Juhani Tahvanaisella ja Tytti Arimalla on vankka kokemus tanssimaailmasta ja eri tansseista. Diplomitanssinopettaja Juhani Tahvanainen on valittu kerran Suomen Tanssinopettajainliiton Vuoden Seuratanssinopettajaksi.
Client logo
Wanhan tangon klubi
Uutta nostalgiaa menneiltä vuosilta
Wanha Tango on kehitetty suomalaisen tangon aidoista ja alkuperäisistä muodoista, joita on tanssittu Suomessa jo yli sadan vuoden ajan. Yksinkertaiseen vanhaan tanssitapaan on tanssinopettaja Juhani Tahvanainen muokannut eri tanssityyleistä koostuvan Wanhan Tangon kokonaisuuden, joka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti tanssiseuroissa ja tanssipaikoilla ympäri maan. Tule mukaan muistojen matkalle ja koe tangon aito tunnelma!
Client logo
Maailmantango
Kaupunkifestivaali
Maailmantango-festivaali on Tampereella syyskuisin järjestettävä kaupunkitapahtuma. Konserttien lisäksi festivaali tarjoaa muun muassa taidenäyttelyitä, tanssikursseja, elokuvia ja runoiltoja.
Client logo
Juhlakirsikka
Aina on aihetta juhlaan!
Juhlakirsikka tarjoaa tyylikkään ja asiantuntevan avun juhliesi suunnitteluun. Tehdään juhlapäivästäsi ikimuistoinen!
Client logo
Päivin palvelu
Täyden palvelun yrityssiivousta Pirkanmaalla.
Päivin Palvelu on yrityssiivoukseen ja rakennussiivoukseen erikoistunut siivousalan osaaja. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja yritysasiakkaitamme koko Pirkanmaan alueella. Teemme työmme aina ripeästi ja huolellisesti.
Client logo
Pälkäneen luja-lukko
Client subtitle
Pälkäneen Luja-Lukko on Pälkäneellä vuonna 1934 perustettu urheiluseura.
Client logo
Kuntosudet ry
Omasta kiinnostuksesta ja tekemisen halusta kumpuavaa vapaaehtoista seuratyötä
Kuntosusissa uskotaan yhdessä tekemisen kautta löytyvän paras mahdollinen urheiluseuratoiminta sekä lapsille että vanhemmille. Toteutamme vuosittain isoja ja pieniä tapahtumia vapaaehtoisvoimin ja näin pidämme myös maksut matalina.
Client logo
Suomen painiliitto ry
Client subtitle
Suomen Painiliitto ry on painia Suomessa hallinnoiva urheilujärjestö.
Client logo
Ompelimo JennaR
Valmistamme oman mallistomme hääpuvut mittatilauksena suoraan mittojesi mukaan
Ompelimo JennaR on hääpukuihin ja juhlapukeutumiseen erikoistunut ateljeeompelimo sekä myymälä Tampereen keskustassa. osoitteessa Näsilinnankatu 32.
Client logo
Ainanlinnan kukka ja hautauspalvelu Oy
Ammattitaito on osaamista ja ymmärtämistä
Ainanlinnan Kukka ja Hautauspalvelu on laadukkaaseen kukkasidontaan keskittyvä täyden palvelun kukkakauppa, jonka yhteydessä toimii myös hautaustoimisto. Ainanlinnaa leimaa asiakaslähtöisyys, ja kuhunkin tilaisuuteen sopivat kokonaisuudet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.
Client logo
Sinitaivas
Bändi on tuttu näky keikkapaikoilla ympäri Suomen.
Sinitaivas on vuonna 2007 perustettu yhtye, jonka ura sai vauhdikkaan alun Viihdyttäjä 2007 -kilpailun voiton myötä. Yhtye kiinnitettiin Kesäillan valssi -ohjelman kiertuebändiksi. Sinitaivaan tavaramerkkeihin kuuluvat monipuolinen ohjelmisto ja iloinen meininki lavalla.
Client logo
Keravan Tanssinharrastajat Taitokolmio Ry
Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!
Taitokolmion kursseilla yhdistyy tanssin ilo ja rento oppimisen meininki. Kursseille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon -valitse vain ohjelmasta sinua kiinnostava laji ja sopiva taso ja tule mukaan vaikka kesken kauden.
Client logo
Sappeen aateli
Sappeen kolme parasta huvilaa
Sappeen Aatelilla on kolme isoa huippuluokan huvilaa Sappeen matkailukeskuksen parhaalla paikalla. Katso, ihastu ja varaa lomasi johonkin tyylikkäistä, persoonallisista ja hyvin varustelluista huviloistamme.
Client logo
Cafe herkkuhetki
Aina löytyy syy herkutella!
Pirkanmaan paras leipomo Orivedellä ja Mäntän Myllyrannassa!
Client logo
Tanssiurheiluseura Botafogo Ry
Tanssiurheiluseura Botafogo ry on Seinäjoella perustettu tanssiurheiluseura, joka on toiminut vuodesta 1989
Seuran kilpatanssijat ovat menestyneet niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Opettajina toimivat pääosin ammattivalmentajat ja –tanssijat. Harjoittelumahdollisuuksia on viikossa useita ja harjoittelutilat ovat laadukkaita. Seura järjestää vuosittain kilpatanssiurheilukilpailut/-kilpailuja Seinäjoella ja/tai lähikunnissa, sekä tarjoaa esiintymismahdollisuuksia tanssinharrastajilleen.
Client logo
MR Better Life - tehokeinon huippuhyvinvointiin!
Jokainen meistä etsii hyvää oloa, terveyttä, mielenrauhaa, turvaa sekä keinoja päästä sinuiksi itsensä kanssa menestyen elämässä.
Hei, olen EFT-tunnetasapainovalmentaja-terapeutti ja -kouluttaja Matti Rautajoki ja pystyn auttamaan sinua hyvinvoinnissa uudelle tasolle. Kiinalaisen lääketieteen akupunktiolla ja EFT-hoidolla sisäistä hyvinvointia henkisiin sekä fyysisiin kipuhin ja haasteisiin joko Tampereen keskutan vastaanotollani tai etänä videovälitteisesti zoomin/skypen avulla.
Client logo
Ompelupalvelu Pirjo Aro
Tule käymään ompelimossani ja ota ystäväsikin mukaan. Voit tehdä löytöjä ja saada uusia ideoita pukeutumiseesi.
Suunnittelen ja toteutan haluamasi asun valitsemastasi kankaasta. Myös vaatteiden korjaukset, sovitukset ja muodistukset kuuluvat palveluihini.
Client logo
Akaan ajoneuvotekniikan ystävät ry
Akaan Ajoneuvotekniikan ystävät ry:n hallinnoima Akaan vauhtipuisto.
Toivotan kaikki moottoriurheilun ystävät tervetulleeksi Akaan Ajoneuvotekniikan ystävät ry:n hallinnoimaan Akaan vauhtipuistoon. Vauhtipuisto tarjoaa puitteet karting-, supermoto-, jokamiesluokan ja rallin harrastajille. Ollaan yhteydessä ja sovitaan milloin teidän tapahtumanne järjestetään Akaan Vauhtipuistossa.
Client logo
Petri Tiaskorpi - Graafista suunnittelua
Myös Jarin sivustot syntyivät hiirestäni
Taiteellisena persoonana olen luovasti innostuvaa sorttia. Jokainen projekti on minulle jännittävä retki graafisen suunnittelun maailmaan. Jos haluat projektiisi asialle omistautuvan tekijän, lukaise minusta lisää ja ota rohkeasti yhteyttä.