Lapsikuvaus & vauvakuvaus Tampereella ja Pirkanmaalla

Lapset kasvavat silmissä! Juuri sen vuoksi näiden lähes ohikiitävien hetkien ja vuosien ikuistaminen laadukkaiksi valokuviksi on niin tärkeää. Kuvat aidoista hetkistä perheen parissa hymyilyttävät vielä vuosikymmenten päästä. Lapsuusajan valokuvat ovat myös tärkeä muisto tuleville sukupolville.

Perhe- ja lapsikuvaus on myös erinomainen lahjaidea. Anna läheisellesi valokuvauslahjakortti perheen tärkeiden hetkien ikuistamiseen. Tai anna lahjaksi korkealaatuiset kuvat lapsista – niin isovanhemmat kuin muukin perhe- ja ystäväpiiri ilahtuu varmasti!

Lapsiperheen arjessa täydellisen kuvan ottaminen ei aina ole aivan yksinkertaista. Juuri siksi
ammattilaiselta tilattu perhe-, lapsi- ja vauvakuvaus on hieno mahdollisuus ikuistaa nämä kullanarvoiset hetket. Anna minun ottaa ohjat käsiini ja tallentaa perheenne tunteet aidosti ja lämmöllä.

Henkilökohtaista palvelua ja nopea toimitus valokuville

Kuvauspalvelu Salopino tarjoaa laadukasta valokuvausta ja asiakaslähtöistä palvelua. Palveluvalikoimastani löytyvät muiden muassa vauva-, perhe- ja lapsikuvaus. Asiantuntevana valokuvaajana osaan ottaa huomioon eriikäiset ihmiset ja erilaiset tilanteet kuvaushetkellä. Näin saat perheesi ikuistettua korkealaatuisiin kuviin ilman stressiä. Tarjoan henkilökohtaisen, asiakkaan tarpeet huomioon ottavan palvelun, kilpailukykyisen hinnan sekä nopean toimituksen valokuville. Asiakkaana saat itse valita mieleisesi kuvat ja toimitan ne sinulle 1-3 päivän sisällä.

Rakastan nähdä ja kuvata ihmisiä heidän omassa tutussa ympäristössään. Silloin tunteet ja ilmeet ovataitoja ja luonnollisia. Halutessasi tulen kotiisi paikan päälle kuvausta varten – mikä olisikaan ihanampi muisto kuin taidokkaasti otettu valokuva lapsuuskodissa! Perheiden ja perhejuhlien kuvaaminen on lähellä sydäntäni. Perhekuvista, kuten lapsi- ja vauvakuvaus välittyvät aidot tunteet.

Asiantuntevaa valokuvausta rakkaudella

Kuvauspalvelu Salopino on viisi vuotta sitten perustettu ammattimainen valokuvausyritys Tampereella. Olen opiskellut valokuvausta lukuisissa koulutuksissa, mm. Visuaaliviestinnän instituutissa sekä tunnettujen valokuvaajien kursseilla. Jatkuva kehittyminen työssäni on minulle tärkeää.

Rakastan työtäni valokuvaajana ja tämä välittäminen näkyy kuvissani. Pienyrittäjänä pystyn tarjoamaan asiakkailleni joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Minulta tilaat niin asunto-, ilma-, hää- kuin perhekuvauksenkin – ammattitaidolla ja mutkattomalla asenteella. Toimipaikkani on Tampere ja muu Pirkanmaa, mutta matkustan mielelläni myös muualle Suomeen ikuistamaan sinulle tärkeät hetket.

Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva valokuvaus!

Lapsikuvaus & vauvakuvaus | Tampere, Pirkanmaa