Näyttelyiden Virtual 3D-Vision-kuvaus

Kulttuurielämys 3D-esittelynä
#virtual3dvision kuvauspalvelu salopino kuvaa matterport tekniikalla

Matterport virtuaalinäyttelyt

3D-esittely soveltuu erinomaisesti historiallisten kohteiden, museoiden, taidenäyttelyiden sekä muiden kulttuuritilojen virtuaaliseen esittelyyn ja näyttelyn julkaisemiseen verkossa.

Tekniikka on käytössä lukuisissa historiallisissa kohteissa Euroopassa ja maailmalla. Miksi et siis järjestäisi seuraavaa taidenäyttelyä myös Matterport virtuaalisena kierroksena. Tutustu eurooppalaisten museoiden todellisiin 3D-esittelyihin klikkaamalla sivun kuvia ja opi mitä voit saavuttaa Matterporttekniikan Mattertag-tunnisteiden avulla.

Matterport-tekniikka on erinomainen uutinen monille virtuaalikoulutukseen siirtyville kouluille – museoretkeä ei tarvitse peruuttaa. Opiskelijat voivat jopa käydä useissa museoissa yhdessä päivässä – virtuaalisesti! Näyttelyiden 3D-kuvaus on siis myös tehokasta.

#virtual3dvision kuvauspalvelu salopino kuvaa matterport tekniikalla

Informatiiviset esittelyt

Virtuaaliseen esittelytilaan voidaan asettaa tagimerkkejä, joiden kautta vierailijalle kerrotaan informaatioa kohteesta, joko linkittämällä verkkosivulle tai informatiivisena tekstilaatikkona.

Näiden Mattertagien käyttö on erityisen hyödyllistä museoissa ja taidenäyttelyissä, sillä ne tuovat vuorovaikutuksen tuntua vierailuun. Tageihin voidaan upottaa tietoa teoksesta ja taiteilijasta yms. Tagiin voi halutessa myös asettaa linkki taiteilijasta tai kohteesta kertovalle verkkosivulle mikä tuo aivan upean ulottuvuuden informatiivisuuden kannalta.