Kulttuurielämys 3D-esittelynä

3D-esittely soveltuu erinomaisesti historiallisten kohteiden, museoiden, taidenäyttelyiden sekä muiden kulttuuritilojen virtuaaliseen esittelyyn ja näyttelyn julkaisemiseen verkossa. Tekniikka on käytössä lukuisissa historiallisissa kohteissa Euroopassa ja maailmalla. Miksi et siis järjestäisi seuraavaa taidenäyttelyä myös Matterport virtuaalisena kierroksena. Tutustu eurooppalaisten museoiden todellisiin 3D-esittelyihin klikkaamalla sivun kuvia ja opi mitä voit saavuttaa Matterport-tekniikan Mattertag-tunnisteiden avulla.

Matterport-tekniikka on erinomainen uutinen monille virtuaalikoulutukseen siirtyville kouluille – museoretkeä ei tarvitse peruuttaa. Opiskelijat voivat jopa käydä useissa museoissa yhdessä päivässä – virtuaalisesti!

Tageilla kulttuuritietoa kohteista

Virtuaaliseen esittelytilaan (nukkekoti) voidaan asettaa tagimerkkejä, joiden kautta vierailijalle kerrotaan informaatioa kohteesta, joko linkittämällä verkkosivulle tai informatiivisena tekstilaatikkona.

Mattertagien käyttö on erityisen hyödyllistä museoissa ja taidenäyttelyissä, sillä ne tuovat vuorovaikutuksen tuntua vierailuun. Tageihin voidaan upottaa tietoa teoksesta ja taiteilijasta yms. Tagiin voi halutessa myös asettaa linkki taiteilijasta tai kohteesta kertovalle verkkosivulle mikä tuo aivan upean ulottuvuuden informatiivisuuden kannalta.

Selaa virtuaalimatkoja

Kysy lisää tai tilaa palvelu

Voit ottaa yhteyttä ja kysyä lisää Matterport palvelustamme tai tilata palvelun esimerkiksi yhteydenottolomaketta käyttäen.

3D-kuvauspalvelun hinta

  • Ensimmäinen tunti: 150€
  • Seuraavat tunnit: 95€ +km paikasta Ruokomäenkatu 14, 33840 TAMPERE
  • Kysy tarjous 🙂
Ota yhteyttä
Under Construction logo

Tutustu lisää Matterport 3D-kuvauksen mahdollisuuksiin alakohtaisilla sivuilla