Matterport kiinteistönvälitys

Huippumodernia kiinteistömarkkinointia

Matterport virtuaaliesittely voidaan yhdistää kattavaan kiinteistömarkkinoinnin kokonaisuuteen – oheispalveluina tuotamme ammattivalokuvausta, drone-kuvausta, 3D-visualisointia sekä videotuotantoa. Käytämme kuvaamisessa Matterport Pro2-kameraa, perinteistä järjestelmäkamera sekä kuvauskopteria. Vahva digiosaamisemme mahdollistaa aineistojen integroimisen verkkosivuihin sekä erilaiset verkkototeutukset.
Matterport-tekniikasta on nopeasti tullut maailmalla suosituin tapa esitellä tiloja. Se sopii kiinteistövälityksen työkaluksi erinomaisesti sillä tekniikan avulla voidaan myytävä tila tuoda asiakkaan ulottuvilla ajasta ja paikasta riippumatta.

Asuntoesittely virtuaalisesti säästää kaikkien aikaa

Asuntoesittely voidaan järjestää 3D-asuntoesittelynä Matterport-tekniikalla. Virtuaaliesittely säästää aikaa sekä myyjältä että mahdolliselta ostajalta, kun kohteeseen voidaan tutustua virtuaalisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Varsinaisessa paikanpäällä tapahtuvassa esittelyssä voidaan keskittyä enemmän oleelliseen. Virtuaaliesittely mahdollistaa myös kauempana asuvien asiakkaiden tutustumisen kohteeseen virtuaalisesti. Myyjän kannalta taas asuntoa ei tarvitse siivota ennen jokaista näyttökertaa tai poistua asunnosta aina esittelyn ajaksi.

Kysy lisää tai tilaa palvelu

Voit ottaa yhteyttä ja kysyä lisää Matterport palvelustamme tai tilata palvelun esimerkiksi yhteydenottolomaketta käyttäen.

3D-kuvauspalvelun hinta

  • Ensimmäinen tunti: 150€
  • Seuraavat tunnit: 95€ +km paikasta Ruokomäenkatu 14, 33840 TAMPERE
  • Kysy tarjous 🙂
Ota yhteyttä
Under Construction logo

Tutustu lisää Matterport 3D-kuvauksen mahdollisuuksiin alakohtaisilla sivuilla