Toimitilat ja liikehuoneistot 3d-kuvausta

Toimitilojen ja liikehuoneistojen 3D-mallien sieppaaminen antaa jälleenmyyjille mahdollisuuden suunnitella, toteuttaa ja hallita myytävät tuotemerkit, lattia-asettelun ja markkinoinnin eri paikoissa nopeasti ja helposti.

Liiketilat nopeammin toimintaan

Liikekiinteistöjen hankkiminen, rakentaminen, uudistaminen tai uudelleenkäynnistäminen edellyttää tarkkoja fyysisiä yksityiskohtia ja mittauksia, jotta voimme työskennellä tehokkaasti arkkitehtiyritysten ja ulkopuolisten urakoitsijoiden kanssa.

Matterportia hyödyntämällä suunnittelijat voivat luoda tarkkoja pistepilvitietoja suoraan Matterport 3D-mallista. Luodusta informaatiosta voidaan luoda nopeasti CAD-, Revit- tai SketchUp-malleja ja 3D-mallipohjat voidaan helposti kopioida myös muihin kauppoihin.

Selaa virtuaalikauppoja

Image module

Toimitilan tehokasta hahmottelua

Matterport tarjoaa tarkat 3D-visuaaliset esitykset myymälöistäsi ja sivuston hallinnan taustalla olevista tiedoista. Koko myymälän tarkat mittaukset, käytävien mitat ja paikan päällä olevan laitteen tyyppi ovat kaikki tärkeitä yksityiskohtia jokaisessa paikassa.

Käytä Matterportia suunnitellaksesi markkinointia, kausiluonteista ja myynninedistämistä. Ohjeet työntekijöille voidaan jakaa helposti ymmärrettävässä visuaalisessa muodossa.

Paljon enemmän kuin virtuaalikierros

Kaupan uskomattomien virtuaalikierrosten luomisen lisäksi Matterportin virtuaalitila voi parantaa verkkokaupan esteettömyyttä, luoda loistavan ensivaikutelman ja yksinkertaistaa asiakkaiden ostokokemuksen. Virtuaalitilan tageihin voidaan upottaa tietoa kaupan tuotteista ja ohjata selaaja sivulle, josta ostaa tuote.

 • Jaa virtuaalitila helposti sosiaalisen median sivustoilla, kuten Facebook, Twitter ja LinkedIn.
 • Vie videoita, GIF-tiedostoja ja 4k-tulostuslaatuisia valokuvia 3D-mallistasi markkinointikampanjoihin.
 • Julkaise Google Street View -palvelussa, jotta voit tavoittaa paikallisia asiakkaita, jotka etsivät lähellä olevia kauppoja.
 • Luo automaattisesti opastettuja kierroksia, jotta asiakkaasi käyvät läpi kohokohdat.
 • Lisää Mattertag™ integroidaksesi tuotetiedot ja ostolinkit.
 • Käytä mittaustilaa avaruuden suunnitteluun.
 • Luo yksityiskohtaiset pohjapiirrokset antaa asiakkaillesi lintuperspektiivi, jotta he voivat löytää haluamansa nopeasti.
Toimitila, Matterport

Kysy lisää tai tilaa palvelu

Voit ottaa yhteyttä ja kysyä lisää Matterport palvelustamme tai tilata palvelun esimerkiksi yhteydenottolomaketta käyttäen.

3D-kuvauspalvelun hinta

 • Ensimmäinen tunti: 150€
 • Seuraavat tunnit: 95€ +km paikasta Ruokomäenkatu 14, 33840 TAMPERE
 • Palvelumaksu: 10e/kohde/kk (vuoden maksu palvelusta etukäteen)
 • Jos valitset kuukausittaisen hinnan, kustannus on 15€/kk (kuitenkin minimissään 2kk)
Ota yhteyttä
Under Construction logo

Tutustu lisää Matterport 3D-kuvauksen mahdollisuuksiin alakohtaisilla sivuilla