Miksi perustin Kuvauspalvelu Salopinon?

Siksi, koska olen itse tanssinut lavatansseja ja sen myötä kiinnostuin myös valokuvaamisesta. Tanssi avasi minulle monta asiaa ja harjoittelin kilpatanssien kuvaamisella.
Petyin, koska se oli niin vaikeaa, joten menin Rajalaan ostamaan ammattitason kameran ja linssit.

Kuvasin enemmän ja kiertelin kisoja, kokemus ja taito alkoi kehittyä. Kerran kuvasin Suomen 10 tanssi:lle (Nykyinen Elevent Group Oy) he sanoi silloin, että perusta mies yritys, niin he palkkaavat minut kuvaamaan. Tietysti Helena Ahti- Hallberg ja Sofia Wester nykyinen Kohtala kuunnellen ryhdyin miettimään nimeä.
Laitoin kavereille kyselyä, että mikä olisi hyvä nimi. Aikansa pähkien ja hyvien ehdotusten myötä päädyin Kuvauspalvelu Salopinoon <3

Tanssikaverit olivat myös innoissaan, että hekin saivat kilpatansseista ja muista lavatanssikisoista kuvia. Ja sitä kautta on juttu levinnyt. Nyt olen kuvaillut 5 vuotta ja en ole katunut päivääkään.
Lisää asiakkaita tullut ja nyt keskityn hääkuvauksen saloihin, yrityskuvauksiin ja ilmakuvaukseen.

Kuvatessani minulle on tärkeää että jokainen kuvauskerta on erilainen, siksi tykkään kuvata yleensä miljöössä. Studiota minulla ei ole, mutta tarvittaessa se onnistuu vuokraamalla :).

Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellusta kokonaisuudesta muodostuu yksilöllinen kuvaustapahtuma ja lopputuloksesta laadukas kuvauksellinen kokonaisuus. Minulle on tärkeää, että on rento ja avoin ilmapiiri, jossa sekä kuvaaja että kuvauksen kohde voivat antaa parastaan.

Rakastan kuvata ihmisiä eri tilanteissa sekä tallentaa aitoja tunteita, toivon niiden välittyvän kuvistani myös teille. Haluan ikuistaa muistoiksi ainutlaatuisia tunteita sekä hetkiä, joihin pystyt kuvien avulla palaamaan kerta toisensa jälkeen. Mielestäni onnistunut kuva välittää katsojalleen tunnetta!

“Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” – sanotaan. Kuvatessani tavoitteena onkin saada taltioitua kuvia, joilla pystyn kertomaan tapahtumasta ikään kuin tarinan muodossa. Mikäli kuvista välittyy tapahtuman kulku ja oikea tunnelma, koen päässeeni tavoitteeseeni.

Kuvaan pääasiassa vallitsevassa valossa ja mieluiten erilaisissa miljöissä.

Rakastan aitojen tilanteiden tallentamista ja siksi kuvaankin kaikkein mieluiten häitä ja muita perhejuhlia, tapahtumia sekä perheiden tavallista arkea.

Haluan ikuistaa kauniiksi muistoiksi ohikiitäviä, ainutlaatuisia hetkiä ja tunteita, joita muistellessa kuvaushetkeen ja sen tunnelmiin voi palata aina uudelleen. Mielestäni onnistuneesta valokuvasta välittyy tunne, jota ei tarvitse pukea sanoiksi ja sen tunteen haluan ikuistaa kerta toisensa jälkeen.

Jokainen keikkakohtaaminen on aina paras. Tilanteesta riippuen kuvaushetkessä on mukana naurua, riemua tai herkkyyttä, useimmiten näitä kaikkia.

Olen äärimmäisen onnekas saadessani tehdä työtä, jota rakastan.

WhatsApp Lähetä viesti...