Kuvauspalvelu Salopino valokuvaaja

Valokuvaaja

Valokuvaus, videointi, ilmakuvaus

Olen Tampereella asuva valokuvaaja.  Kuvaan  häitä, muotokuvia, luontoa  ja muita tapahtumia. Valokuvausalan koulutukseni olen hankkinut mm. VVI (Visuaalisen viestin instituutti) useilla kursseilla. Olen myös osallistunut lukuisiin muihin valokuvaustaitojani kehittäviin kursseihin ja olen erittäin kiinnostunut valokuvauksesta alana. Suorittamieni kurssien tutoreina ovat toimineet useat alan todelliset ammattilaiset kuten: Tiina Puputti, verkkokursseilla V-P Kangas Photography (häävalokuvaaja).

Hallituksen jäsen 2018-2020

Kokenut valokuvaaja Tampereen ja Pirkanmaan seudulla

Kuvatessani minulle on tärkeää että jokainen kuvauskerta on erilainen,  siksi tykkään kuvata yleensä miljöössä. Studiota minulla ei ole, mutta tarvittaessa se onnistuu vuokraamalla :).

Yhdessä asiakkaan kanssa suunnitellusta kokonaisuudesta muodostuu yksilöllinen kuvaustapahtuma ja lopputuloksesta laadukas kuvauksellinen kokonaisuus.  Minulle on tärkeää, että on rento ja avoin ilmapiiri, jossa sekä kuvaaja että kuvauksen kohde voivat antaa parastaan.

Rakastan kuvata ihmisiä eri tilanteissa sekä tallentaa aitoja tunteita, toivon niiden välittyvän kuvistani myös teille. Haluan ikuistaa muistoiksi ainutlaatuisia tunteita sekä hetkiä, joihin pystyt kuvien avulla palaamaan kerta toisensa jälkeen. Mielestäni onnistunut kuva välittää katsojalleen tunnetta!

“Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” – sanotaan. Kuvatessani tavoitteena onkin saada taltioitua kuvia, joilla pystyn kertomaan tapahtumasta ikään kuin tarinan muodossa. Mikäli kuvista välittyy tapahtuman kulku ja oikea tunnelma, koen päässeeni tavoitteeseeni.

Kuvaan pääasiassa vallitsevassa valossa ja mieluiten erilaisissa miljöissä.

Rakastan aitojen tilanteiden tallentamista ja siksi kuvaankin kaikkein mieluiten häitä ja muita perhejuhlia,  tapahtumia sekä perheiden tavallista arkea.

Haluan ikuistaa kauniiksi muistoiksi ohikiitäviä, ainutlaatuisia hetkiä ja tunteita, joita muistellessa kuvaushetkeen ja sen tunnelmiin voi palata aina uudelleen. Mielestäni onnistuneesta valokuvasta välittyy tunne, jota ei tarvitse pukea sanoiksi ja sen tunteen haluan ikuistaa kerta toisensa jälkeen.

Jokainen keikkakohtaaminen on aina paras. Tilanteesta riippuen kuvaushetkessä on mukana naurua, riemua tai herkkyyttä, useimmiten näitä kaikkia. Olen äärimmäisen onnekas saadessani tehdä työtä, jota rakastan.

 

Lue, miten Kuvauspalvelu Salopino syntyi 🙂

 

Valokuvaaja Tampereelta - Kuvauspalvelu Salopino

Mottoni on aina ollut
"Kuvaan kuin itselleni"

Hyvien yhteistyökumppanien kanssa on ilo työskennellä

Client logo
Sointu senioripalvelut
Sointu Senioripalvelut tarjoaa elämää, jossa kuuluu ikäihmisen oma ääni. Tampereella sijaitsevissa palvelukeskuksissamme saat olla oma itsesi – asua turvallisesti ja elää arkea omalla tyylilläsi. Tule mukaan Soinnun eloisaan arkeen ja moniääniseen yhteisöön!
Client description. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque mollis ex eu blandit scelerisque.
Kuvauspalvelu Salopino - Yhteistyökumppanit referenssit
Studio Baila
Hyvän mielen liikuntapaikka, jossa tarjoillaan matalan kynnyksen liikunta tunteja kaiken ikäisille ja kuntoisille. Lattaritansseista joogaan ja Kids Bailassa Muokkaus jumppaan. Lisätietoja www.studiobaila.fi
Viihdevuokraamo logo
Viihdevuokraamo
VIIHDEVUOKRAAMO OY LEMPÄÄLÄ
Viihdevuokraamo tarjoaa tapahtumaanne 20-vuoden kokemuksella kokeneet, taitavat ja juontotaitoiset ammatti DJ:t. Asiakaspalvelumme on aina joustavaa ja ystävällistä, sillä palvelemme hääpareja henkilökohtaisesti. Me varmistamme että tärkeä päivä onnistuu myös musiikin osalta.
valokuvaaja yhteistyökumppani
MyWed
Upeita kuvia ja tarinoita häävalokuvaajilta
Me olemme MyWed Hei kaverit! Me olemme niitä ihmisiä, jotka eivät nuku öisin ja juovat pannuittain kahvia voidakseen viihdyttää sinua uusilla toiminnoilla tai auttaa sinua ongelmiesi kanssa. Saammeko esitellä itsemme?
valokuvaaja yhteistyökumppani
Tanssit.fi
Suomen tanssistudiot Oy
Suosittujen seuratanssitreenien lisäksi Suomen Tanssistudiot Oy:n tunnetuin tuote on Latinos © –tanssitreeni. Latinos on rekisteröity tavaramerkki. Sen formaatti, harjoitusmetodit ja koreografiat ovat Suomen Tanssistudiot Oy:n omistajien, Juhani ja Maija Kuosmasen kehittämiä.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Elevent
Laadukasta viihdettä ja elämyksellisiä tapahtumia
Tanssin huippuammattilaisella Helena Ahti-Hallbergilla ja viihteen monitaiturilla Mikko Leppilammella oli yhteinen haave: tarjota laadukasta viihdettä ja tanssin riemua kaikkien ulottuville. Syntyi Elevent – ohjelmatoimisto, joka tuottaa elämyksellisiä tapahtumia ja ikimuistoisia ohjelmanumeroita.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Suomi viihde
Suomalaisen musiikin, tanssin ja teatterin erikoislehti
SuomiViihde-lehti on koko Suomen kansalle profiloitu viihteellinen julkaisu, jossa pääkohderyhmänä on aktiivinen suomalainen aikuisväestö nuorista eläkeläisiin. Lehti tavoittaa laajalti myös alalla toimivia eri tahoja. Lehteen pyritään kokoamaan monipuolinen ja mielenkiintoinen kokonaisuus, joka kiinnostaa kaikenlaisia ihmisiä.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Ovako
Ovako Metals on asiakkailleen yhteistyökumppani, joka luo edellytykset pitkän tähtäimen kannattavalle tuotannolle
Ovako kehittää teknisesti korkeatasoisia teräsratkaisuja kuulalaakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuudessa toimiville asiakkailleen yhteistyössä näiden kanssa.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Artekno Oy
Teknisten muovituotteiden ja pakkausten ammattilainen
Artekno Oy:n tuotevalikoima ulottuu erilaisista teknisistä lujitemuovi, suolumuovi- ja polyuretaanituotteista elintarvikepakkauksiin ja pakkausosiin. Artekno-kokonaispalvelu kattaa suunnittelun ja tuotannon lisäksi laajan alihankintaverkoston tuen.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Kuusi Oy
Tuomme tekijät kotiin ja yrityksiin
Kangasalan uusi osakeyhtiö eli Kuusi Oy on yritys, jonka päätarkoitus on työllistää ja kannustaa työllistymään nuoria pitkäaikaistyöttömiä. Yritys toimii yhteistyössä kunnan ja TE-toimiston kanssa. Työvalmentajat ohjaavat nuorten työtä ja nuorten työpanosta myydään erilaisten palvelukonseptien kautta.
valokuvaaja yhteistyökumppani
AgriToukola Oy
Kasvua Luonnosta
Aina aikansa vahvuuksilla ja vahvalla suomalaisella työllä on rakennettu Toukolan tilan historia jo vuodesta 1662 saakka.
valokuvaaja yhteistyökumppani
AgriToukola Machinery Oy
Maatalouden työkoneet kaikkiin töihin
Maataloustöissä koneiden pitää kestää kovaa käyttöä ja muuttuvia kelejä. Me Agritoukola Machineryllä luotamme maailman suurimpaan konevalmistajaan, Caterpillariin. Laajasta valikoimasta löydät maatalouden työkoneet vaativaan käyttöön. Tule käymään paikan päälle tai tutustu tarkemmin sivustollamme.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Maarakennus T.Haavisto Oy
Kokeneet ammattilaiset saavat aikaan hyvää ja laadukasta jälkeä
Maarakennus T. Haavisto Oy on saanut palvella pirkanmaalaisia asiakkaita jo viisi vuosikymmentä. Meitä on neljäkymmentä ammattiylpeää osaajaa ja jokaisella on alan vaatimukset täyttävä työturvallisuus-, tieturva-, rataturva- ja tulityökoulutus.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Oivatuote Oy
Luotettavaa palvelua 30 vuoden kokemuksella
Kymmenien vuosien kokemus, sekä halu ja kyky kehittää toimintojaan tekevät Oivatuote Oy:stä rutinoituneen ja ammattitaitoisen, mutta samalla myös dynaamisen osaajan.
valokuvaaja yhteistyökumppani
kangasalla.fi
Monenmoista arkeasi helpottavaa ja viihdyttävää sisältöä.
Kangasalla.fi on kaupunkisivusto, joka kokoaa yhteen kaikkea kangasalalaista; yrityksiä, palveluita, ihmisiä, tapahtumia ja uutisia.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Kangasalan sanomat
Kangasalan Sanomat on maailman kangasalalaisin sanomalehti.
Laadukas lähimedia elää kanssasi jokaisessa hetkessä. Tutustu: kangasalansanomat.fi
valokuvaaja yhteistyökumppani
Radio Sun
Täysin kotimainen ja puhtaasti pirkanmaalainen Radio SUN.
Radio SUN Oy on aloittanut toimintansa vuonna 1983. Sen ensimmäinen paikallisradio oli Radio Satahäme, joka aloitti ensimmäisten kaupallisten radioiden joukossa toimintansa vuonna 1985.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Laki- ja yrityspalvelu Ratinen Oy
Ihmisläheinen tilitoimisto Tampereen ja Oulun seudulla
Asiakkaanamme saat tarpeisiisi räätälöidyt tilitoimisto- ja lakipalvelut sekä modernit työkalut sähköiseen taloushallintoon. Olemme pk-yrittäjän luottokumppani, jonka palveluvalikoima kattaa yrityksen kokonaisvaltaisen taloushallinnon lisäksi niin yrityksen kuin yrittäjän henkilökohtaiset laki- ja veroasiat.
valokuvaaja yhteistyökumppani
JPOND Oy
Virma nimeltä JPOND
Se oli vuosi -85, kun Lammen Janne alotti Havisevan koululla enklannin opinnot. Niinku tapaan kuuluu, selvitettii saaks omasta nimestä käännettyä Lontoon kiälistä. Reteesti pikku-Janne totes olevansa Kangasalan oma James Pond. Sillo tämä sälli päätti, että häne tuleva virmansa ommuute sitte JPond.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Pirpy ry
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat ry
Pirkanmaan pyörätuolitanssijat - Pirpy ry on tamperelainen pyörätuolitanssiseura, jonka yksi perustajajäsen oli Aila Peräjoki vuonna 2009. Aila on koulutukseltaan fysioterapeutti ja toimi seuran ohjaajana vuoden 2017 kevääseen saakka.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Ruusulinna
Kutsuu tanssimaan!
Ruusulinna on vuonna 2001 avattu yksityinen tanssin harrastajien tanssilava Nurmijärven kunnassa.
valokuvaaja yhteistyökumppani
tanssikurssit.fi
Suomen tanssipuoti
Me ollaan vauhdikas, ketterä ja energinen tanssitapahtumatalo, tanssitarvikeliike ja tanssikoulu. Toimisto ja myymälä sijaitsevat Turussa ja tapaat meitä tapahtumissamme ympäri Suomen.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Tanssikoulu Wanha Maestro
Tanssinopetusta alkajille ja konkareille
Tanssikoulu Wanha Maestro on helsinkiläinen monialainen tanssikoulu, jonka perustajilla Juhani Tahvanaisella ja Tytti Arimalla on vankka kokemus tanssimaailmasta ja eri tansseista. Diplomitanssinopettaja Juhani Tahvanainen on valittu kerran Suomen Tanssinopettajainliiton Vuoden Seuratanssinopettajaksi.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Wanhan tangon klubi
Uutta nostalgiaa menneiltä vuosilta
Wanha Tango on kehitetty suomalaisen tangon aidoista ja alkuperäisistä muodoista, joita on tanssittu Suomessa jo yli sadan vuoden ajan. Yksinkertaiseen vanhaan tanssitapaan on tanssinopettaja Juhani Tahvanainen muokannut eri tanssityyleistä koostuvan Wanhan Tangon kokonaisuuden, joka kasvattaa suosiotaan jatkuvasti tanssiseuroissa ja tanssipaikoilla ympäri maan. Tule mukaan muistojen matkalle ja koe tangon aito tunnelma!
valokuvaaja yhteistyökumppani
Maailmantango
Kaupunkifestivaali
Maailmantango-festivaali on Tampereella syyskuisin järjestettävä kaupunkitapahtuma. Konserttien lisäksi festivaali tarjoaa muun muassa taidenäyttelyitä, tanssikursseja, elokuvia ja runoiltoja.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Juhlakirsikka
Aina on aihetta juhlaan!
Juhlakirsikka tarjoaa tyylikkään ja asiantuntevan avun juhliesi suunnitteluun. Tehdään juhlapäivästäsi ikimuistoinen!
valokuvaaja yhteistyökumppani
Päivin palvelu
Täyden palvelun yrityssiivousta Pirkanmaalla.
Päivin Palvelu on yrityssiivoukseen ja rakennussiivoukseen erikoistunut siivousalan osaaja. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia ja yritysasiakkaitamme koko Pirkanmaan alueella. Teemme työmme aina ripeästi ja huolellisesti.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Pälkäneen luja-lukko
Client subtitle
Pälkäneen Luja-Lukko on Pälkäneellä vuonna 1934 perustettu urheiluseura.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Kuntosudet ry
Omasta kiinnostuksesta ja tekemisen halusta kumpuavaa vapaaehtoista seuratyötä
Kuntosusissa uskotaan yhdessä tekemisen kautta löytyvän paras mahdollinen urheiluseuratoiminta sekä lapsille että vanhemmille. Toteutamme vuosittain isoja ja pieniä tapahtumia vapaaehtoisvoimin ja näin pidämme myös maksut matalina.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Suomen painiliitto ry
Client subtitle
Suomen Painiliitto ry on painia Suomessa hallinnoiva urheilujärjestö.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Ompelimo JennaR
Valmistamme oman mallistomme hääpuvut mittatilauksena suoraan mittojesi mukaan
Ompelimo JennaR on hääpukuihin ja juhlapukeutumiseen erikoistunut ateljeeompelimo sekä myymälä Tampereen keskustassa. osoitteessa Näsilinnankatu 32.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Ainanlinnan kukka ja hautauspalvelu Oy
Ammattitaito on osaamista ja ymmärtämistä
Ainanlinnan Kukka ja Hautauspalvelu on laadukkaaseen kukkasidontaan keskittyvä täyden palvelun kukkakauppa, jonka yhteydessä toimii myös hautaustoimisto. Ainanlinnaa leimaa asiakaslähtöisyys, ja kuhunkin tilaisuuteen sopivat kokonaisuudet suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Sinitaivas
Bändi on tuttu näky keikkapaikoilla ympäri Suomen.
Sinitaivas on vuonna 2007 perustettu yhtye, jonka ura sai vauhdikkaan alun Viihdyttäjä 2007 -kilpailun voiton myötä. Yhtye kiinnitettiin Kesäillan valssi -ohjelman kiertuebändiksi. Sinitaivaan tavaramerkkeihin kuuluvat monipuolinen ohjelmisto ja iloinen meininki lavalla.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Keravan Tanssinharrastajat Taitokolmio Ry
Tervetuloa tanssimaan hyvässä seurassa!
Taitokolmion kursseilla yhdistyy tanssin ilo ja rento oppimisen meininki. Kursseille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon -valitse vain ohjelmasta sinua kiinnostava laji ja sopiva taso ja tule mukaan vaikka kesken kauden.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Sappeen aateli
Sappeen kolme parasta huvilaa
Sappeen Aatelilla on kolme isoa huippuluokan huvilaa Sappeen matkailukeskuksen parhaalla paikalla. Katso, ihastu ja varaa lomasi johonkin tyylikkäistä, persoonallisista ja hyvin varustelluista huviloistamme.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Cafe herkkuhetki
Aina löytyy syy herkutella!
Pirkanmaan paras leipomo Orivedellä ja Mäntän Myllyrannassa!
valokuvaaja yhteistyökumppani
Tanssiurheiluseura Botafogo Ry
Tanssiurheiluseura Botafogo ry on Seinäjoella perustettu tanssiurheiluseura, joka on toiminut vuodesta 1989
Seuran kilpatanssijat ovat menestyneet niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Opettajina toimivat pääosin ammattivalmentajat ja –tanssijat. Harjoittelumahdollisuuksia on viikossa useita ja harjoittelutilat ovat laadukkaita. Seura järjestää vuosittain kilpatanssiurheilukilpailut/-kilpailuja Seinäjoella ja/tai lähikunnissa, sekä tarjoaa esiintymismahdollisuuksia tanssinharrastajilleen.
valokuvaaja yhteistyökumppani
MR Better Life - tehokeinon huippuhyvinvointiin!
Jokainen meistä etsii hyvää oloa, terveyttä, mielenrauhaa, turvaa sekä keinoja päästä sinuiksi itsensä kanssa menestyen elämässä.
Hei, olen EFT-tunnetasapainovalmentaja-terapeutti ja -kouluttaja Matti Rautajoki ja pystyn auttamaan sinua hyvinvoinnissa uudelle tasolle. Kiinalaisen lääketieteen akupunktiolla ja EFT-hoidolla sisäistä hyvinvointia henkisiin sekä fyysisiin kipuhin ja haasteisiin joko Tampereen keskutan vastaanotollani tai etänä videovälitteisesti zoomin/skypen avulla.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Ompelupalvelu Pirjo Aro
Tule käymään ompelimossani ja ota ystäväsikin mukaan. Voit tehdä löytöjä ja saada uusia ideoita pukeutumiseesi.
Suunnittelen ja toteutan haluamasi asun valitsemastasi kankaasta. Myös vaatteiden korjaukset, sovitukset ja muodistukset kuuluvat palveluihini.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Akaan ajoneuvotekniikan ystävät ry
Akaan Ajoneuvotekniikan ystävät ry:n hallinnoima Akaan vauhtipuisto.
Toivotan kaikki moottoriurheilun ystävät tervetulleeksi Akaan Ajoneuvotekniikan ystävät ry:n hallinnoimaan Akaan vauhtipuistoon. Vauhtipuisto tarjoaa puitteet karting-, supermoto-, jokamiesluokan ja rallin harrastajille. Ollaan yhteydessä ja sovitaan milloin teidän tapahtumanne järjestetään Akaan Vauhtipuistossa.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Petri Tiaskorpi - Graafista suunnittelua
Myös Jarin sivustot syntyivät hiirestäni
Taiteellisena persoonana olen luovasti innostuvaa sorttia. Jokainen projekti on minulle jännittävä retki graafisen suunnittelun maailmaan. Jos haluat projektiisi asialle omistautuvan tekijän, lukaise minusta lisää ja ota rohkeasti yhteyttä.
Kuvauspalvelu Salopino - Yhteistyökumppanit referenssit
LundDance
Intohimosta yksilön kehittymiseen
Lunddance on tamperelainen tanssikoulu, jonka perustivat Sami ja Mirelle Lund haaveenaan luoda yhteisö, jossa tuetaan yksilön kehittymistä niin ihmisenä, liikkujana kuin tanssijana. Lundsport toimii tanssikoulun yhteydessä tarjoten laadukasta psyykkistä ja fyysistä valmennusta. Kehity yksilönä, toimi tiimissä, saavuta tuloksia.
valokuvaaja yhteistyökumppani
Reumaliitto
Tietoa reumasairauksien ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa eläville ihmisille
Reumaliitto on perustettu vuonna 1947. Liitto tarjoaa tukea ja tietoa reumasairauksien ja erilaisten tuki- ja liikuntaelinsairauksien kanssa eläville ihmisille. Reumaliitto toimii kansanterveys-, potilas-, vammais- ja liikuntajärjestönä.