Moikka 👋 Olen Jari Salopino.

Olen kokenut valokuvaaja Tampereelta. Kuvausteni lopputulokset ovat laadukkaita kokonaisuuksia, jotka sisältävät aina kaikki kuvauksessa otetut valokuvat. Olen erikoistunut tapahtumien ja juhlien valokuvaukseen, videointiin ja ilmakuvaukseen.

Kuvaajana minulle on tuttua kuvata kaikenlaisissa miljöissä ja eri tilanteissa. Tilanteesta riippumatta kuvauksistani välittyvät aidot tunteet, jotka saan vangittua kameran rullaan.

Valokuvaaja Tampere - Jari Salopino

Olen osallistunut useisiin valokuvauksen koulutuksiin ja hyödyntänyt osaamistani mm. painin juniorien MM-kisojen ja Para Dance Sport & Suomi Open kilpailuiden kuvaamiseen. Olen saanut kiitosta kuvien onnistuneisuudesta, vaikka kuvan kohteet ovat kokoajan liikkeessä.

Sertifikaatit

Hääkuvauksen kulmakivet -valmennus, Helsinki | 2018

RPAS-perusteet ja turvallinen lennätystoiminta -kurssi, Tampere | 2018

Hetken kuvasta hallittuun kokonaisuuteen -koulutus, Tampere | 2017

Valokuvausbisneksen salat julki -valmennus, Helsinki | 2018

Olen työskennellyt mm. seuraavien yritysten kanssa:

Mitä saat kuvauksistani

Palvelutarjontaani kuuluu esimerkiksi hääkuvaus, muotokuvaus ja erilaiset tapahtumat. Aitojen tilanteiden tallentaminen on lähellä sydäntäni ja siksi kuvaankin kaikkein mieluiten häitä ja muita perhejuhlia. Henkilökohtaisesti nautin myös suuresti luonnon ikuistamisesta luontokuviksi.

Valokuvausalan koulutukseni olen hankkinut mm. VVI (Visuaalisen viestin instituutti) useilla kursseilla. Suorittamieni kurssien tutoreina ovat toimineet useat alan todelliset ammattilaiset kuten: Tiina Puputti, verkkokursseilla V-P Kangas Photography (häävalokuvaaja).

Tavoitteeni valokuvaajana on ikuistaa kauniiksi muistoiksi ohikiitäviä, ainutlaatuisia hetkiä ja tunteita. Mielestäni onnistuneesta valokuvasta välittyy tunne, jota ei tarvitse pukea sanoiksi ja sen tunteen haluan ikuistaa kerta toisensa jälkeen.

Olen äärimmäisen onnekas saadessani tehdä työtä, jota rakastan. Olen hyvän mielen valokuvaaja Tampereelta.

Prosessi kanssani

1. Alkukartoitus

Kartoitetaan yhdessä kuvauksen tavoitteet ja mitä odotatte kuvaukselta. Tämä vaihe hoidetaan yleensä puhelimitse asiakkaan kanssa.

2. Käyttötarkoitus

On hyvä pohtia millaiseen käyttötarkoitukseen kuvia aiotaan käyttää ja millaiseen ympäristöön kuvat tulevat mahdolisesti näkyville.

3. Suunnittelu

Huolellisella suunnittelulla saan kuvattua teidät parhaalla mahdollisella tavalla lopputuloksen saavuttamiseksi jotta tulette ihastumaan kuviin.

Tunteella taltioimassa tunteita

Raskausvalokuvaus Tampere
Tapahtumavalokuvaus - Kuvauspalvelu Salopino
Juhlien valokuvaus - Tampere ja Pirkanmaa
Valokuvaus Tampere ja Pirkanmaa
Tapahtumavalokuvaus - Tanssi - Tampere
Häävalokuvaus - Tampere ja Pirkanmaa
Lauri Tähkä - Keikan valokuvaus