Yrityskuvaus

Ammattimaiset yrityskuvaukset Tampereella ja Pirkanmaalla.

Yrityskuvaus - Kuvauspalvelu Salopino

Laadukkaat valokuvat luovat yrityksen imagon

Hyviä kuvia tarvitaan saavuttamaan haluttu mielikuva, verkossa ja printissä – sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Yrityksille on tärkeää saada kuvaus järjestettyä nopeallakin aikataululla.

Kuvauspalvelu Salopino taipuu näihin haasteisiin. Meillä on pitkä kokemus yritykuvauksista ja ajantasainen ammattilaiskalusto. Osaamme myös ottaa huomioon työturvallisuuden liikkuessamme esimerkiksi tehdasolosuhteissa.

Jari Salopino - Valokuvaaja Tampere

Yrityskuvaus Tampere ja Pirkanmaa

Toimin kumppaninasi mainoskuvaukseen tai henkilöstökuvaukseen.

Toteuttamamme yrityskuvat ovat visuaalisia ja tarinallisia. Kuvatuotannot vaihtelevat pienistä henkilöstökuvauksista suuriin kuvapankki- ja mainoskuvauksiin.

Tyypillisiä kuvauksia ovat brändikuvaus, viestinnällinen kuvaus, henkilöstökuvaus, kuvituskuvakuvaus, tuotekuvaus ja tapahtumakuvaus.

Henkilöstökuvaus laadukkaasti Tampereella

Ammattimaiset henkilöstökuvat = parempi vaikutelma yrityksestä.

Kun yrityksen henkilöstöllä on ”kasvot”, herättää se asiakkaassa luottamusta. Kuvaamme henkilöstönne omassa työympäristössään, tai vaihtoehtoisesti miljöössä.

Ota yhteyttä ja keskustellaan teidän tarpeestanne, lupaan olla ripeä ja kustannustehokas sekä tarjota onnistuneet ammattimaiset kuvat.

Referenssien logot - Kuvauspalvelu Salopino

Yrityskuvaus brändin luomisessa

Yrityskuvaus ja mainoskuvaus on tänä päivän tärkeä osa yrityksen brändin luomista. Jos haluat edustavat kotisivut yrityksellesi, tehokasta somemainontaa sekä kasvattaa myös yrityksesi myyntiä, on tärkeää panostaa yritysilmeeseen myös kuvien avulla.

Yritys voi tarvita kuvia monenlaiseen mainontaan: esitteisiin, kotisivuille, flyereihin, tai vaikka tuotekuvia verkkokauppaa varten. Usein tee itse ja säästä – mentaliteetti voi kääntyä tee itse – säästä- pety – kuluta puolet enemmän rahaa -mentaliteetiksi, joten kannattaa miettiä tarkkaan kuinka haluaa toimia.

Henkilöstökuvat ovat yksi ensimmäisiä asioita joita yrityksen kotisivuille tarvitaan. Ammattilainen osaa saada kaikenlaisista ihmisistä onnistuneita kuvia ja yleensä jopa hymyn huulille. Viimeistelty kuvankäsittely takaa, että ihonsävyt näyttävät luonnollisilta ja aamulla nenänpäähän ilmestynyt näppy katoaa taianomaisesti.

Mainoksiin tarvitaan usen ns. fiiliskuvia joilla saadaan yrityksen imagoa ihmisläheisemmäksi ja helpommin lähestyttäväksi potentiaaliselle asiakkaalle. Fiiliskuvilla solmitaan tunneyhteys yrityksen ja palvelua tarvitsevan asiakkaan välille.

Laadukkailla kuvilla viestit oman yrityksesi laadusta ja osaamisesta.
Käydään yhdessä läpi millaisia kuvaustarpeita teillä on ja suunnitellaan yhdessä kuinka juuri sinun yrityksesi saisi parhaan mahdollisen hyödyn laadukkaista valokuvista.

Drone - Kuvauspalvelu salopino - ONtheAIR-VISION

Drone yrityskuvauksissa

Dronen hyödyntäminen kuvauksissa tuo mielenkiintoisen ulottuvuuden tuotettuun kuva- ja videomateriaaliin. Usein asiakas haluaakin otettavan myös ilmakuvia.

Tutustu tarkemmin ilmakuvaus -osiosta.

Kuvaamme turvallisesti

Riskit kartoitetaan aina ennen kuvaustapahtumaa, ja kuvauksemme on vastuuvakuutettu. Olemme antaneet liikenteenturvallisuusvirasto Trafille vaaditun ilmoituksen toiminnasta ja kalustosta. Ilmakuvauksessa noudatamme kaikkia viranomaisohjeita ja määräyksiä (Lisätietoja Trafin määräys: OPS M1-32)​