Hääkuvaukset Tampereella ja Pirkanmaalla, varaa nyt!

Häihin kuuluu tavallisesti yhtenä kohokohtana hääparin häävalssi. Jos tilaatte minut häihinne kuvaajaksi (yli 6 tunnin kuvauksiin) , teillä on mahdollisuus saada 3 tunnin johdatuksen häävalsiin saloihin Pirkanmaan alueella. Tarvittaessa lisätunnit 20€/tunti.

Tilaa parkettien partaveitsi kuvaamaan !

Häävalssikoulutus
Ilman kuvauspalvelua
Voit tilata minulta opastuksen häävalssiin myös erikseen ilman kuvauspalvelua, jolloin veloitan palvelusta 95€/tunti + km-korvaus. Erillinen palvelu on tilattavissa myös Pirkanmaan ulkopuolelle.
Ajomatka kohteeseen yli 100km matkalta 20€/h

Parkettien partaveitsi kuvaamaan!

20 vuoden kokemus tanssista
3 vuotta assistenttina

Varaa hääkuvaus ajoissa

Hääkuvaus kannattaa varata hyvissä ajoin, sillä varsinkin sesonkiaikana tälläkin valokuvaajalla kuvauksia on kalenterissa tiuhaan tahtiin. Kannattaa siis varmistaa laadukkaan kuvauspalvelun saanti varaamalla minut kuvaajaksenne ajoissa.

Kuinka aikaisin hääkuvaaja kannattaa varata?

Kesäsesonki on monilla hääkuvaajilla kiireinen. Sesonki koostuu n. 12 lauantaista (yleisin hääpäivä), joten se täyttyy aika nopeasti. Vuosi etukäteen ei ole yhtään liioiteltu toiminta-aika.

Miten voimme varata sinut kuvaajaksi häihin?

Lähettäkää rohkeasti sähköpostia tai vaikkapa soittaa ja kertokaa pari seikkaa häistänne, vähintään paikka ja päivämäärä (+ kuvauksen toivottu kesto ja muut toiveet). Vahvistettuanne varauksen laskutan osan hääkuvauslaskusta yleensä 1/3 osa hinnasta etukäteen varausmaksuna loput laskusta lähetän 4 vko ennen häitä.
Jos vain mahdollista, tapaisin teidät mielelläni jo varaushetkellä, mutta varauksen voi toki tehdä ilman tapaamistakin.
Huom, varaus on sitova molemmin puolin, eikä varausmaksua palauteta asiakkaan peruessa. Teen myös aina hääkuvaussopimuksen, mikä helpottaa molempia osapuolia.

Mikä merkitys on hääkuvauspalaverilla?

Dokumentaarinen hääkuvaus on pitkä ja tarkkaa suunnittelua vaativa prosessi, ainakin valokuvaajan osalta. Palaverilla on suuri vaikutus siihen, kuinka hyvin valokuvaajalla on mahdollisuus varautua päivän kulkuun. Lisäksi ainakin itselleni on tärkeää tavata hääpari tai edes toinen heistä ennen kuvausta, jotta pääsisin tunnustelemaan hääparin toiveita. Erittäin olennainen hyöty on myös siitä, että hääpari pääsee tutustumaan valokuvaajaan henkilönä(onhan hän läsnä parhaimmillaan koko juhlan ajan) ja myös valokuvaaja pääsee tutustumaan hääpariin. On ihan eri asia ilmestyä hääpäivänä kuvaamaan muina miehinä verrattuna siihen, että hääparin olisi tavannut entuudestaan edes kerran.

Kuinka luonnehtisit kuvaustyyliäsi?

Itse pidän kuvaustyyliäni dokumentaarisena ja simppelinä; se on yhdistelmä tunnelmallisia potretteja ja fine art -valokuvia, vuorovaikusta ja luottamusta. Olen hääjuhlassanne luomassa aikaa kestäviä valokuvia luonnollisella ja rennolla tavalla ohikiitävistä hetkistä jotka rakkaiden kanssa koetaan. Näin syntyy miellyttävä ja antoisa hääkuvaus.
Tapoihini kuuluu luonnonvalon hyödyntäminen aina kuin vain mahdollista. Tyyliini ja kuviini voit tutustua kuvagalleriassani.

Milloin saamme nähdä kuvamme?

Toimitan hääkuvat ja muiden kuvausten materiaalin nettigallerialla 1-3 päivän kuluttua tapahtumasta. Saatte itsellenne kaiken onnistuneen materiaalin. Galleria on jaettavissa ystäville ja sukulaisille 6 kuukauden ajan sen avaamisesta. Muistitikulla viikon sisällä, missä on kaikki onnistuneet kuvat.

Mistä muodostuu hääkuvauksen hinta?

Hääkuvaus koostuu asiakkaalle näkyvästä osasta (itse kuvaaminen häissä, palaverit yms.) ja näkymättömästä osasta. Näkymättömään työhön lasketaan esimerkiksi kuvauspaikkojen suunnittelu sekä muu selvittelytyö, mikä liittyy kuvaukseen olennaisesti. Myös sähköposteihin vastaaminen ja vastaava työ ovat asiakkaille yleensä näkymätöntä ajankäyttöä.
Hääpäivän jälkeiseen editointityöhön voi helposti kulua saman verran aikaa mitä on käytetty itse kuvaamiseen. Tämä tietysti riippuu kuvaajan rutiineista ja kokemuksesta. Tällöin kymmenentuntinen ’’keikka’’ voi oikeasti olla jopa 20 tuntia pitkä kokonaisuudessaan.

Kuvaatko myös lyhyempiä hääkuvauksia, esimerkiksi pelkät hääpotretit?

Kyllä! Voitte kysyä aikoja myös lyhyempiin kuvauksiin.

Tarvitseeko sinulle varata hääpäivänä ruokaa ja paikka pöydästä?

Kyllä kiitos! Se olisi kaikista paras vaihtoehto. Kuvauspäivä on pitkä ja olisi loistavaa päästä ruokailemaan muun juhlaväen tavoin. Istun mielelläni ruokailun aikana vieraidenne joukossa lähellä morsiusparia, sillä silloin olen koko ajan lähellä tapahtumia yllätyspuheiden varalta. Ruokailu on ainut hetki juhlassa, jolloin istun paikoillani. Pidemmillä reissuilla suosittelen myös, että kuvaajalle tarjotaan majapaikka ennen häitä, niin kuvaaja on tarkkana ja virkeä. Kuvaaja kannattaa plaseerata niin, että hänellä on suora näköyhteys tapahtumien keskiöön. Tällöin kuvaaja voi hoitaa työnsä omalta paikaltaan, ilman että häiritsee tapahtumien kulkua ohjelmanumeroiden aikana.

Kannattaako meidän kahden viralliset hääkuvat ottaa ennen vai jälkeen vihkimisen?

Se riippuu täysin teistä ja siitä näettekö toisenne ennen vihkimistä, mutta lähtökohtaisesti suosittelisin hääpotrettien kuvaamista ennen vihkimistä. Silloin kuvaukselle voidaan varata riittävästi aikaa, emmekä odotuta vieraitanne sillä välin. Hääjuhlan aikana, tai heti vihkimisen jälkeen voi joskus olla hankala vetäytyä pidemmäksi aikaa kuvaamaan.
Potrettikuvauksia voi tottakai olla hääpäivän aikana yksi tai useampia, teidän toiveidenne mukaan. Esim. syyshäissä on loistava mahdollisuus kuvata vielä muutama potretti lisää kauniissa laskevan auringon valossa.

Alkaen 250€
Valokuvaus, valokuvaaja, hääkuvaus Tampere ja Pirkanmaa
Hääkuvaukset
YKSITYISET sis. alv 24%. YRITYKSILLE alv 0%.
 • Hääjuhlan kuvaus, (6tuntia) 700,00 €
 • Hääjuhlan kuvaus, (8tuntia) 900,00 €
 • Hääjuhlan kuvaus, (12 tuntia) 1500,00 €
 • Hääjuhlan kuvaus, koko päivä rajaton 1800,00 €
 • Vihkiseremonian kuvaus 400,00 €
 • Hääkuva – miljöössä 250 €
 • Häävideointi – alkaen 1500 €
 • Huomenlahjakuvaus 250 €
 • Kilometrikorvaus 0,51 €/km
 • Arkipyhäkorvaus +40%
 • Laskutuslisä 5€
 • Ajomatka kohteeseen yli 100km matkalta 20€/h
 • Ylimenevästä ajasta laskutamme 75€/h alkava tunti
 • Mahdolliset pysäköinti-, matkalippu-, ja majoituskulut veloitetaan erikseen.

Hääkuvaukset - Kuvauspalvelu Salopino

Häävalokuvaajat.fi
Hääkuvaajat - logo

Valokuvaus - kuvaaja - Hääkuvaus

Drone hääkuvauksissa

Dronen hyödyntäminen hääkuvauksissa tuo mielenkiintoisen ulottuvuuden tuotettuun kuva- ja videomateriaaliin. Usein asiakas haluaakin häistä otettavan myös ilmakuvia. Voit lukea lisää dronekuvauksista sivuston ilmakuvausosiosta.

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-color: #181e17;background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 735px;}
WhatsApp Lähetä viesti...