Matterport logo

Virtuaalikuvaus

Käytämme Matterport -tekniikkaa

Luomme virtuaalitodellisuuden Matterport-erikoiskameralla. Kamera sisältää monimutkaista teknologiaa jonka avulla se kykenee muodostamaan monikerroksisesta tilasta mittatarkan pohjakuvan.

Lopputuloksena on nukkekodin kaltainen virtuaalinen tila, jossa asiakas pystyy pyörittelemään tilaa mielensä mukaan. Monikerroksisen tilan pystyy näkemään ja hahmottamaan kuvatun tilan tavalla joka ei ole kuvilla tai videoilla mahdollista.

Jälkikäsittelytyötä on suhteellisen vähän verrattuna normaali still-kuvaukseen tai videoon ja tästä syystä toimitusajat ovat todella nopeat.

” Salopino hoiti hienosti kuvaushankkeemme Vanajanlinnassa ja Levillä, suosittelen ehdottomasti. “

– Mika Walkamo

Virtuaalikuvaus palveluna

Erikoiskameran ottamilla kuvilla luomme virtuaalitodellisuuden.

Näitä kuvia yhdistämällä erillinen videokuvaus on tarpeetonta, näin säästämme aikaa ja rahaa asiakkaillemme. Tämän lisäksi virtuaalilaseja käyttäen mahdollistamme tiloihin tutustumisen yhtä realistisesti kuin olisit paikan päällä.

Tutustu virtuaalikuvauksiini

Asunnon
virtuaalikuvaus

Asunnon virtuaalikuvaus

Potentiaaliset ostajat voivat tutustua myytävään kotiin/kohteeseen milloin vain, mistä vain ja niin monta kerta kuin haluavat. Tällöin ei tarvitse arki-iltoja ja viikonloppuja uhrata esittelyihin.

Liiketilan
virtuaalikuvaus

Yrittäjä joka etsii toimistotilaa, näkee heti mikäli toimiston tilanjako on sopiva, sillä 3D-teknologia luo virtuaalitodellisuuden joka on mittasuhteessa reaalitilaan.

Erotu
kilpailijoistasi

Liikkeen tai kaupan omistajana pystyt erottautumaan kilpailijoista koska tulevat asiakkaat pääsevät katsomaan etukäteen virtuaalisesti tuotteiden monipuolisuutta ja tasoa sekä yleistilojen siisteyttä.