Virtuaalikuvaus

3D kuvaus Matterport -tekniikalla

Luomme virtuaalitodellisuuden Matterport-erikoiskameralla. Kamera sisältää monimutkaista teknologiaa jonka avulla se kykenee muodostamaan monikerroksisesta tilasta mittatarkan pohjakuvan.

Lopputuloksena on nukkekodin kaltainen virtuaalinen tila, jossa asiakas pystyy pyörittelemään tilaa mielensä mukaan. Monikerroksisen tilan pystyy näkemään ja hahmottamaan kuvatun tilan tavalla joka ei ole kuvilla tai videoilla mahdollista.

Jälkikäsittelytyötä on suhteellisen vähän verrattuna normaali still-kuvaukseen tai videoon ja tästä syystä toimitusajat ovat todella nopeat.

Levi Spirit logo

” Salopino hoiti hienosti kuvaushankkeemme Vanajanlinnassa ja Levillä, suosittelen ehdottomasti. ”

– Mika Walkamo

Virtuaalikuvaus palveluna

Erikoiskameran ottamilla kuvilla luomme virtuaalitodellisuuden.

Näitä kuvia yhdistämällä erillinen videokuvaus on tarpeetonta, näin säästämme aikaa ja rahaa asiakkaillemme. Tämän lisäksi virtuaalilaseja käyttäen mahdollistamme tiloihin tutustumisen yhtä realistisesti kuin olisit paikan päällä.

Asunnon
virtuaalikuvaus

Asunnon virtuaalikuvaus

Potentiaaliset ostajat voivat tutustua myytävään kotiin/kohteeseen milloin vain, mistä vain ja niin monta kerta kuin haluavat. Tällöin ei tarvitse arki-iltoja ja viikonloppuja uhrata esittelyihin.

Asunnon 3D Kuvaus

Liiketilan
virtuaalikuvaus

Liiketilan 3D kuvaus Tampereella ja Suomessa

Yrittäjä joka etsii toimistotilaa, näkee heti mikäli toimiston tilanjako on sopiva, sillä 3D-teknologia luo virtuaalitodellisuuden joka on mittasuhteessa reaalitilaan.

Liiketilojen 3D Kuvaus

Erotu
kilpailijoistasi

Matterport kamera - 3D kuvaus

Liikkeen tai kaupan omistajana pystyt erottautumaan kilpailijoista koska tulevat asiakkaat pääsevät katsomaan etukäteen virtuaalisesti tuotteiden monipuolisuutta ja tasoa sekä yleistilojen siisteyttä.

Kiinnostuitko?

Jäikö jokin mietityttämään? Haluatko kuulla lisää virtuaalikuvauksen mahdollisuuksista esimerkiksi juhlissasi?
Katso  virtuaalikuvauksen hinta-arvio hintalaskurin avulla tai ota yhteyttä.