3D kuvaus Matterport tekniikalla

3D kuvaus on ihanteellinen palvelu esimerkiksi kiinteistönvälittäjille, jotka haluavat esitellä kohteensa visuaalisesti ja helposti.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mitä tarkoittaa 3D kuvaus?

Matterport 3D kuvaus on johtava virtuaalikuvauspalvelu, joka mahdollistaa ainutlaatuisen 3D-kokemuksen ja tarkat mittaukset kohteesta. Se on ihanteellinen palvelu esimerkiksi kiinteistönvälittäjille, arkkitehdeille, sisustussuunnittelijoille tai muille, jotka haluavat esitellä kohteensa visuaalisesti ja helposti.

Palvelumme avulla voit luoda vaikuttavia virtuaalikierroksia ja 3D-malleja kohteistasi, jotka herättävät asiakkaiden kiinnostuksen ja auttavat heitä hahmottamaan kohteen tilat ja mahdollisuudet paremmin. Virtuaalikierroksilla asiakkaat voivat tutkia kohteitaan omassa tahdissaan ja löytää yksityiskohtia, joita ei ehkä huomaa tavallisilla valokuvilla tai videoilla.

Käyttämällä monipuolisesti Mattertageja ja muita edistyneitä ominaisuuksia saat aikaan laadukkaan ja informatiivisen 3D-esityksen, joka tuo uskottavuutta ja näyttävyyttä. Esityksen näyttävyys on lisäarvo itsessään, joka kehittää positiivisesti yrityksen imagoa ja uskottavuutta.

3D kuvauksen hyödyt

  • 3D kuvaus mahdollistaa ennakkotutustumisen tiloihin ilman fyysistä vierailua. Potentiaaliset ostajat voivat tutustua myytävään kotiin/kohteeseen milloin vain, mistä vain ja niin monta kerta kuin haluavat. Tällöin ei tarvitse arki-iltoja ja viikonloppuja uhrata esittelyihin.
  • Kameran avulla saadaan luotua tilojen mittatiedot, joita voidaan käyttää hyödyksi tilojen suunnittelussa. Virtuaalikuvauksen avulla voidaan tarkastella onko tilanjako sopiva, sillä 3D-teknologia luo virtuaalitodellisuuden joka on oikeassa mittasuhteessa reaalitilaan.
  • 3d kuvaus nopeuttaa ja helpottaa potentiaalisen asiakkaan ostopäätöksen tekemistä
  • Virtuaalikuvauksen avulla voidaan tehostaa tehtaan toimintaan liittyviä toimintoja ja nopeutta niiden suunnittelua. Matterportilla voit myös vähentää kustannuksia ja säästää arvokkainta hyödykettä – aikaa. Matterport on tehokkain, tarkka ja nopein tapa dokumentoida rakennus tai kiinteistö. Voit kaapata mitä tahansa pienistä suuriin tiloihin korkeimmalla tarkkuudella.
  • Matterportin avulla voidaan esitellä asiakkaille ja tuleville asiakkaille tuotantolaitoksen prosesseja turvallisesti ilman, että asiakkaille tarvitsee järjestää tutustumiskierrosta paikanpäällä. Tekniikka tuo näin turvallisuutta mutta säästää sekä asiakkaiden että oman henkilökunnan aikaa ja henkilöresursseja.

Olemme ylpeitä voidessamme tarjota asiakkaillemme huippuluokan Matterport-virtuaalikuvauspalvelua, joka antaa mahdollisuuden esitellä kohteita monipuolisesti ja vaikuttavasti.

Meillä on laaja kokemus asuntojen ja liiketilojen virtuaalikuvauksesta – referensseinä esimerkiksi Vanajanlinna, Levi Spirit -luksushuvila, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Sointu Senioripalvelut ja Lempäälän Ideahuone. Voit käydä tutustumassa toteutuksiimme ja arvioida 3D kuvauksen hintaa hintalaskurimme avulla.